Peggy van Litsenburg, 43 Jaar uit Helmond

"Hoe is het nu met Peggy?"

Vorig jaar december was het zover, ik bereikte mijn doel. Lees hier mijn succesverhaal terug dat ik toentertijd schreef.

Daarna is het van belang om te leren hoe je in balans kunt blijven en je gezonde levensstijl zelfstandig voort te zetten.  

Je gaat toch minder producten gebruiken en weer “normaal” eten. Met daarbij alle valkuilen. Er komt weer wat vaker een etentje, een afhaalmaaltijd, een feestje en vakanties. Daarbuiten probeer ik zoveel mogelijk gezond te eten.

Wat ik vooral heb veranderd aan mijn eetpatroon zijn de tussendoortjes. Voorheen at ik drie grote maaltijden per dag. Tijdens het PowerSlim programma leerde ik om 6 keer per dag iets te eten en maakte ik daarin gezondere keuzes. Dit doe ik nog steeds!
Ik gebruik ook nog steeds producten van PowerSlim om sommige tussendoortjes te vervangen. Omdat ik rauwkost niet lekker vind, om variatie te houden en omdat ze gewoonweg ook erg lekker zijn. Ook de producten van PowerSlim Balance zijn hiervoor erg fijn.

Soms vind ik het lastig om vol te houden, maar dan kan ik altijd bij mijn coach Saskia terecht. Als ik toch wat te vaak een uitzondering heb gemaakt kijken we samen wat we kunnen doen om weer in balans te komen.  

Op deze manier lukt het me prima om mijn bereikte doel ook te behouden. Iets wat me met andere diëten niet gelukt is. Ik voel me na een jaar nog steeds goed. Het is weer leuk om kleren te kopen. Ik heb zelfs voor het eerst in jaren weer een bikini aan gehad in de zomer. En het blijft goed vol te houden omdat je je manier van eten hebt veranderd.

Saskia
Coach van Peggy

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer