Nirmalla Verstraaten, 42 Jaar uit Venray

"Hoe is het nu met Nirmalla?"

Een jaar geleden deelde Nirmalla haar PowerSlim ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nirmalla blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Inmiddels is het ongeveer twee jaar geleden dat ik mijn streefgewicht wist te bereiken. Dit heb ik goed vast kunnen houden met af en toe een schommeling.

Nadat ik mijn doel heb behaald heb ik ook het nabegeleidingstraject bij mijn coach gevolgd. Wanneer je je streefgewicht behaald begeleid je PowerSlim coach je namelijk nog een jaar lang, gratis. Zo leer je ook om in balans te blijven. Om de vier weken ging ik naar mijn coach. En zelfs nu, ongeveer 2 jaar later, zie ik mijn coach nog steeds één keer in de maand. Het eerste jaar na het bereiken van mijn doel nam ik af en toe nog wel eens wat PowerSlim producten mee. Nu slechts af en toe, wanneer ik zin heb in iets lekkers dat toch verantwoord is.

Ik heb het hele PowerSlim programma, inclusief nabegeleiding als heel goed en leuk ervaren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik geleerd heb om de juiste keuzes te maken. Ik was mijn regelmaat in het eten helemaal kwijt. Nu eet ik 5 keer per dag. Ook met feestjes heb ik goed geleerd hoe ik me moet aanpassen en de balans kan vasthouden.

Ik heb heel veel geleerd. Regelmatig eten en bewegen is mijn levensstijl geworden. En het weer oppakken als het een keer wat minder goed gaat. Ik zorg er ook voor dat ik voldoende beweeg, maar ga niet naar de sportschool. Gezonde voeding en bewegen hoort nu bij ons gezin, hoe we leven en om elkaar geven. We steunen elkaar daarin.

Ik voel me nu veel beter! Ik ben vooral blij over wat ik nu uitstraal en hoe mijn kleding me staat. Ik draag nu weer kleding die ik eerder niet leuk vond maar nu weer wel.

Dominique en Marly
Coach van Nirmalla

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Carole van Herk, 36 jaar uit Vlaardingen "Door mijn succes ben ik zelf ook coach geworden!*"

Het coachen van mensen naar een gezond en gelukkig leven geeft mij zoveel voldoening! Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer