Nadia de Plus 47 Jaar

Hoe is het nu met Nadia?

Vorig jaar deelde Nadia ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nadia blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Ruim 1,5 jaar geleden ben ik er met PowerSlim in geslaagd om mijn doel te behalen. En tot op de dag van vandaag houd ik dit nog steeds vast.

Oké, als ik nergens naar zou kijken, zou ik ook weer zijn teruggevallen in mijn oude eetpatroon en weer terug bij af zijn. Maar dat geldt zo voor iedereen. Als ik daarentegen gewone voedingsmiddelen gebruik en af en toe nog iets van PowerSlim gebruik, lukt het mij perfect om de controle te behouden. Dit doe ik vooral omdat het makkelijk is, snel en ik een vrij druk leven heb wat gepaard gaat met onregelmatige eetmomenten. Dan is het handig om even een reep of koekje van PowerSlim bij de hand te hebben. Zo voorkom ik dat ik ga snoepen tussendoor omdat ik te weinig gegeten heb.

Grotendeels heb ik dit ook aan mijn coach te danken, waar ik nog steeds ongeveer tweewekelijks op de weegschaal ga staan. Toen ik mijn doel behaalde werd ook de aankoop van de producten minder maar dit heeft er nooit voor gezorgd dat ik me niet welkom voelde. Hierdoor voel je ook die extra steun om in balans te blijven.

Nog steeds ben ik verbaasd over hoe ik er nu uit zie en hoe ik me voel.

Ik ben zeer blij dat ik PowerSlim heb leren kennen en super tevreden over de resultaten die het me heeft opgeleverd en blijft geven. Mijn zelfvertrouwen is veel beter en dit nu al geruime tijd.

Ondanks dat ik het programma niet meer echt volg gebruik ik tot op heden nog steeds recepten uit het kookboek van PowerSlim, wat ik echt aan iedereen kan aanraden om aan te schaffen. De maaltijden zijn verrassend en heel lekker. Daarnaast zijn ook de tips voor bijvoorbeeld een barbecue of feestje echt top.

Ik ben en blijf dan ook zeer tevreden dat ik de stap heb gewaagd en put er nog dagelijks inspiratie en steun uit!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer