Monique Zomerdijk 39 Jaar uit Zwolle

Hoe is het nu met Monique?

Eerder deelde Monique al haar ervaring met PowerSlim met ons, haar verhaal lees je hier terug. Nu vertelt ze over de periode na het behalen van haar doel.

Eind augustus 2018 ben ik met het PowerSlim programma bij een coach bij mij in de buurt begonnen, Cyelle. Na ruim vier maanden had ik mijn doel bereikt. Omdat het mij zo gemakkelijk en plezierig af ging heb ik mijn doel in overleg met mijn coach bijgesteld.

Op dit moment ben ik ruim 10 maanden verder nadat ik ben gestart met PowerSlim. Ik ben ontzettend blij dat ik nog steeds in balans ben. Ik merk dat ik oprecht mijn leefstijl heb kunnen aanpassen en vast kunnen houden. Ik blijf rekening houden dat ik minimaal 2x in de week vis eet en het aantal koolhydraten beperk tot maximaal 4x per week bij het avondeten.

Op dit moment ga ik nog steeds 1x per maand op bezoek bij mijn coach Dianne van Cyelle. Haar motiverende woorden, door elke keer te benoemen hoe trots ze is op hoe ik het aanpak, en mij tips en trucs te blijven geven is dit voor mij een fijne stok achter de deur. Daarnaast gebruik ik nog steeds tussendoortjes van PowerSlim. Deze zijn erg lekker en ik heb wel geleerd dat gezonde tussendoortjes maar lastig te krijgen zijn in een supermarkt.

Dit jaar kijk ik na heel wat jaren eindelijk weer uit naar de zomer! Heerlijk is dat, met een goed gevoel jurkjes kopen en ze ook daadwerkelijk dragen. Liefst iedere dag. Ik heb een aantal weken geleden zelfs een bikini gekocht. Dit had ik al zeker 10 jaar niet meer gedaan.

Ik voel mij zo fijn op dit moment dat ik er van overtuigd ben deze levensstijl vast te kunnen houden. Daarnaast ben ik momenteel een voorbeeld voor een aantal bekenden in mijn omgeving, die nu ook met PowerSlim zijn begonnen omdat ze zien wat ik heb kunnen bereiken.

Dianne
Coach van Monique

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer