Marcha Gerritsen 47 Jaar uit Nijmegen

Hoe is het nu met Marcha?

Begin 2018 deelde Marcha ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Marcha blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik ben gestopt met PowerSlim. Ik heb hierbij zelf de afbouw van de producten gedaan, via het boek en soms schakelde ik de hulp en adviezen van mijn lieve voedingscoach Hannah in.

Met het afbouwen van het programma heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken en deze heb ik lange tijd vast kunnen houden. Echter door een buik operatie in november 2018 was ik weer wat aangekomen. Maar na de feestdagen wist ik weer volledig de knop om te zetten en weer mijn streefgewicht te bereiken. Ik ben volop met bewegen bezig en zorg dat ik mijn stappendoel iedere dag behaal.

In juli dit jaar kreeg ik weer een tegenslag door een val met de racefiets waarbij ik mijn ellenboog heb gebroken. Ik ben nu 5 maanden verder met het herstel en ook weer wat aangekomen maar de knop gaat zeker weten weer om na de feestdagen. Met een goed vooruitzicht om weer op de racefiets te stappen en weer kilometers te gaan maken (lange toertochten van 100km of meer). Daar heb ik nu al weer zin in!

Het belangrijkste dat ik geleerd heb van het PowerSlim programma is het op peil houden van mijn bloedsuikerspiegel. Ik probeer tussen mijn maaltijden 2,5 tot 3 uur aan te houden en ik let niet alleen op het aantal calorieën maar vooral op de koolhydraten en suikers. Door PowerSlim ben ik een stuk bewuster geworden van mijn levensstijl. 

Ik zal nooit meer terug gaan naar hoe ik twee jaar terug was. Never nooit!

Ik ben hiervoor mijn PowerSlim coach Hannah erg dankbaar. Zij heeft mij super goed geholpen en begeleid, ook in de moeilijke tijden tijdens PowerSlim want die waren er zeker ook!

 

PowerSlim coach Hannah over Marcha:

Als coach kun je natuurlijk alleen maar superblij zijn met zo'n geweldig resultaat, een totale metamorfose. Daar doe je het voor! Iemand weer goed in zijn of haar vel te laten voelen, door samen een weg te vinden die bij diegene past, en dat hij/zij dat dan ook volhoudt!

Vooral bij Marcha was het haar positieve inzet tijdens het gehele proces. Dat het ook gaat om de verandering in je mindset die er voor heeft gezorgd dat ze er nu nog steeds fantastisch uitziet en haar weg heeft gevonden met eten. Dat ze nu best een keer kan "vallen maar dan ook gewoon weer opstaat" en haar valkuilen herkent. Ondanks dat Marcha best wat tegenslagen heeft gehad het afgelopen jaar, haar doel goed onder controle heeft weten te houden. Ze heeft haar nieuwe lifestyle eigen gemaakt. Ik ben zo enorm trots op haar!

Wat ik Marcha wil blijven meegeven is: 
Kijk eens waar je twee jaar geleden stond en waar je nu 
staat! In een woord ‘whoowww’. Een mega mooie  prestatie, wees daarom super trots op jezelf, en blijf stralen powervrouw!

Hannah
Coach van Marcha

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer