Lotte Halmans, 25 Jaar uit Roermond

"Hoe is het nu met Lotte?"

In de zomer van 2019 wist Lotte haar doel te bereiken. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en zijn we benieuwd hoe het nu met haar gaat. Samen met haar blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel.

Na een fijn gesprek met PowerSlim coach Mariëtte ben ik op 3 januari 2019 begonnen met het PowerSlim programma. Nu iets meer dan een jaar later heb ik geen moment spijt gehad van deze keuze. Eerst was ik bang dat dit weer het zoveelste dieet zou worden, maar gelukkig voelde dit helemaal niet als diëten en is het mijn leefstijl geworden.

Ik weet nog goed dat ik in het begin moest wennen aan mijn nieuwe eetpatroon. Ik moest mijn weg vinden en wennen aan de PowerSlim producten. Gelukkig kon ik altijd Mariëtte om hulp vragen.

Rond de zomer wist ik mijn doel te bereiken. Daarna kon het stabiliseren beginnen. Ik ging steeds een beetje meer koolhydraten eten. Dit vond ik soms lastig en spannend. Maar door het rustig opbouwen van het aantal koolhydraten wist ik in balans te blijven. Ook in deze tijd was Mariëtte er voor mij en begeleide ze mij hoe ik dit het beste kon aanpakken.

Ik heb met behulp van het PowerSlim programma een hele nieuwe leefstijl aangeleerd. Ik voel me veel beter nu! Ik heb geleerd dat je best af en toe een stuk taart, frietje of chips kunt eten. Het gaat om de balans. Ik compenseer dat dan door de rest van de dag of de dag erna wat strenger te zijn. Hierdoor kun je op een feestje of als je er gewoon een keer zin in hebt gerust wat lekkers pakken.

Ook heb ik geleerd dat er ontzettend veel gezonde en koolhydraatarme vervangers zijn. Zo ben ik gek op bloemkoolrijst, koolraapfrietjes en maak ik ‘gebakken aardappeltjes’ van wortelpeterselie. Allemaal erg lekker, maar een stuk minder koolhydraten.

Ik vind het erg leuk om te koken en bakken. Ik bak nu nog steeds maar natuurlijk wel koolhydraatarm/beperkt. Ik maak dan een voorraad aan baksels en stop dit in de vriezer zodat ik altijd wat kan pakken als ik zin heb in iets lekkers.

Nu, bijna een jaar later, ben ik nog steeds in balans. Ik wil mijn coaches Mariëtte en Cynthia bedanken voor hun steun en hulp!

Mariëtte
Coach van Lotte

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer