Lilian van de Berk, 56 Jaar uit Helmond

"Hoe is het nu met Lilian?"

In oktober 2018 ben ik begonnen met het PowerSlim programma. Eind mei 2019 heb ik mijn doel behaald en heb toen mijn ervaring gedeeld, die hier terug te lezen is. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en er werd me gevraagd of ik mijn verhaal wilde delen hoe het nu met me gaat. Dat doe ik graag! 

Mijn PowerSlim coach Saskia zie ik nog steeds, dat vind ik erg fijn! Niet alleen omdat ik soms nog wat producten gebruik maar ook omdat ik deze stok achter de deur nodig heb. Zo blijf ik me nog steeds aan mijn koolhydraatarme eetpatroon houden. Dat vind ik fijn. De tussendoortjes zijn af en toe nog handig, omdat ze zo lekker zijn en makkelijk zijn om mee te nemen.

Natuurlijk pak ik ook af en toe eens iets lekkers en ik ga ook wel eens uit eten, maar dan probeer ik er wel rekening mee te houden wat ik kan eten. Dat is vaak in het weekend, doordeweeks probeer ik me dan aan mijn koolhydraatarme eetpatroon te houden. Zo lukt het me goed om mijn gezonde levensstijl door te zetten. Ik houd me nog steeds aan mijn 5 à 6 eetmomenten op een dag. Ik voel me daar prettig bij en krijg daardoor geen trek.

Helaas lukt het me niet om voor 100% mijn behaalde doel vast te houden, maar als ik merk dat het de verkeerde kant op ga dan let ik weer wat strenger op mijn eetpatroon. Ook nu ik zelfs in de overgang zit, lukt het me redelijk goed om mijn doel vast te houden.

Ik kook nog steeds veel uit het kookboek van PowerSlim. Ik ben kok van beroep, dat maakte het soms extra moeilijk omdat ik de producten en gerechten ook wil proeven. Nu gebruik ik soms zelfs ook PowerSlim recepten.

Voor mij is het belangrijk dat ik altijd zal moeten blijven opletten maar ik heb er alle vertrouwen in dat me dat gaat lukken. Ik ben nog steeds blij dat ik ooit met PowerSlim ben begonnen en mijn coach Saskia erg dankbaar, die nog altijd voor me klaar staat!

Saskia
Coach van Lilian

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer