Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Inez Hendriks, 54 Jaar uit Eerbeek

"Hoe is het nu met Inez?"

In het voorjaar van 2018 deelde Inez ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met Inez? Samen met haar blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Hart for her in Eerbeek. Ik ben daar begonnen met sporten en het PowerSlim programma. Het sprak me aan om dit onder persoonlijke begeleiding te doen. Na ruim een jaar wist ik mijn doel te bereiken.

Nu, zo’n 1,5 jaar later, lukt het me nog steeds om in balans te blijven. Zeker door de begeleiding van mijn coach. Doordat ik blijf terugkomen om te sporten en mezelf te laten wegen houd ik een stok achter de deur en kan ik mijn gezonde levensstijl blijven volhouden. Door het weegmoment word je weer met je neus op de feiten gedrukt en kan ik bijsturen indien nodig. Het is fijn om veel tips en recepten te krijgen.

Nu lukt het mij nog steeds om mijn nieuwe levensstijl vol te houden. Ik eet weinig koolhydraten en heb 6 eetmomenten op een dag, wat me prima bevalt en goed is vol te houden. Ook sport ik nog steeds een aantal keer per week.

Ik voel me nog steeds fantastisch en vind het weer leuk om kleding te kopen!

De producten van PowerSlim en PowerSlim Balance gebruik ik soms nog, omdat het makkelijk in gebruik is en voor mij als onderneemster een makkelijk tussendoortje is.

Het concept Hart for Her is voor mij een uitkomst, superfijne coach, gezellige sportieve sfeer, fantastische begeleiding en een fijne plek om te zijn!

Coach Mariëlle:

Inez wilde graag een gezondere levensstijl en is vol overgave begonnen met PowerSlim. En als ze iets doet gaat ze ervoor, dat heb ik gemerkt. Ze heeft haar levensstijl aangepast en als het even iets minder ging zorgde ze er snel voor om de balans in haar eetpatroon weer terug te brengen. Blij met haar nieuwe lijf!

Mariëlle
Coach van Inez

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sara Ackerschott - van Hees, 37 jaar uit Gennep "Terug van vakantie, zonder extra bagage!*"

Ook deze zomer ben ik op vakantie geweest en heb ik mijn gezonde levensstijl door kunnen zetten, maar gun ik mezelf natuurlijk ook af en toe wat lekkers.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arthur Simons, 59 jaar uit Nieuwegein "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er ook graag voor zorgen dat je zelf een gezonde levensstijl hebt.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer