Diana Keizer-van Pinxteren 34 Jaar uit Panningen

Hoe is het nu met Diana?

2 oktober 2017… Mijn intakegesprek bij mijn vriendin, PowerSlim coach Maaike. Hèt moment waarop ik besloot ècht te gaan werken aan mijn levensstijl.

Dat ik uiteindelijk maar 2 maanden nodig had om mijn doel te behalen, was fijn maar was ook wel erg snel. Lees hier het ervaringsverhaal dat ik toen schreef. Doordat het zo snel ging, had ik mentaal nog niet verwerkt dat ik er ook anders uit zag. In mijn hoofd zag ik nog steeds dezelfde Diana in de spiegel. Toen ik echter mijzelf terug zag op foto’s schrok ik. Er was toch echt wel verschil. Ik ben nu veel zekerder over mezelf wanneer ik in de spiegel kijk maar bovenal trots. Trots ook dat het me na ruim een jaar nog steeds lukt om in balans te blijven.

Het is zeker niet altijd gemakkelijk. Vakanties en feestdagen blijven een uitdaging. Als ik teveel snoep ga ik me ook weer meer moe voelen. Dat is, naast de weegschaal, zeker ook een graadmeter. Ik wil dus ook echt niet meer terug naar mijn oude gewoontes!

Nu ik ook wat intensiever sport, kom ik wel weer iets aan door de spiermassa. De metingen bij Maaike stellen me dan weer gerust. Gewicht is een getal… die metingen zijn ook nog steeds een stok achter de deur voor me. Ik ging eerst maandelijks, nu ga ik ongeveer om de 6 weken. Ik weet inmiddels goed wat ik beter wel en niet kan eten maar ik vind de bevestiging om te weten dat het nog steeds goed gaat is erg fijn.

Doordat Maaike naast coach ook ervaringsdeskundige is, hoef ik me nooit te schamen of wat dan ook. Ze geeft me steeds het vertrouwen dat ik het kan, en dat is ook zo! Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!

Coach Maaike: 

Diana kwam met de vraag of ik haar wilde begeleiden. Natuurlijk wilde ik dat.
Een vriendin coachen vond ik echter spannender dan iemand die ik niet of nauwelijks ken. Want wat als het haar tegenvalt? Of dat ze het niet volhoudt? Gelukkig werkte het PowerSlim programma ook bij haar prima. De eetmomenten waren goed in te passen in haar gezinsleven en soms lange dagen op het werk. Natuurlijk waren er soms ook wat moeilijke momenten zoals het fruitmoment met haar dochter. Opletten om zelf niet onbewust van het fruit te eten en haar uitleggen waarom ze geen fruit at. Maar ook verjaardagen waar niet altijd begrip was, waren soms lastig. Diana zette echter door met een hele goede steun van haar partner. Het ging haar super af! Ze probeerde diverse recepten uit en kreeg er veel lol in. Dit maakte het voor haar ook goed vol te houden. Nu, na een jaar is Diana nog steeds in balans en ziet ze er fantastisch uit. Ze is ook begonnen met wat intensiever sporten. Eerder was dit helemaal niet haar ding maar nu vind ze het zelfs leuk en helpt het haar ook om alles voor zichzelf weer op een rijtje te zetten.
Diana blijft nog steeds bij me langs komen, waar ik haar er weer van kan overtuigen dat ze ontzettend goed bezig is en hoe goed ze eruit ziet. Dit vergeet Diana nog wel eens. Ik ben ongelofelijk trots op Diana!

Maaike
Coach van Diana

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer