Johan van Zijl 52 Jaar uit IJsselstein

Het was tijd voor een structurele verandering*

Kleding maken de man, maar dan moet je je er wel fijn in voelen.

Ik was het helemaal zat, mijn kleren zaten niet lekker en mijn schoenen aan doen werd steeds moeilijker. Het was tijd voor een structurele verandering. Hennie Broekhuizen van Body-Progress in Nieuwegein heeft mij en mijn vrouw daarbij de begeleiding gegeven die wij nodig hadden. Onder haar begeleiding hebben we samen het PowerSlim programma gevolgd. 

Door het samen te doen is het eigenlijk zonder al teveel moeilijke momenten gelukt. Al viel het mij soms best zwaar om iets minder vaak een alcoholisch drankje te doen.

Ik was daarentegen heel blij met de 6 eetmomenten per dag. Ik had verwacht dat ik juist minder moest gaan eten, maar ik leerde dat ik moest letten op wát ik eet. Door gebruik te maken van de recepten van PowerSlim, leerde ik veel lekkerder te koken.

Wij hebben een nieuw eetpatroon aangeleerd dat we zeker blijven doorzetten!

Coach Hennie over Johan:
Samen met Johan ben ik naar een heren modezaak geweest voor kleding advies en hebben we leuke foto’s gemaakt van het eindresultaat. De tips en adviezen die wij ontvingen waren echt top! Je leert hoe je je het best kan kleden wat ook zorgt voor meer zelfvertrouwen.

Hennie Broekhuizen
Coach van Johan van Zijl

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer