Lien Haeseldonckx 34 Jaar

Het was niet alleen makkelijk, ik mocht ook nog lekker eten!*

Ik zat niet goed meer in mijn vel. Ondanks eerdere pogingen om iets te doen aan mijn levensstijl en eetpatroon, bleef mijn gewicht me in de weg zitten. Het lukte me maar niet om mijn doel te bereiken.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik volgde al een tijdje een PowerSlim coach bij mij in de buurt op social media, en ik besloot net voor mijn vakantie om bij haar op gesprek te gaan. Tenslotte is een gratis kennismakingsgesprek een fijne manier om de werkwijze te ontdekken.

Hoewel ik bedacht dat het misschien vreemd was om zo kort voor de vakantie te starten, vond ik het voor mezelf gewoon tijd… Je kent dat gevoel wel, als die knop eenmaal om is, dan wil je er ineens helemaal voor gaan!

Ik had meteen succes!

Ik startte met PowerSlim en had metéén succes! Niet alleen vond ik dit het makkelijkste programma ooit, nee ik mocht ook nog lekker eten! Met de wekelijkse consulten had ik een stok achter de (spreekwoordelijke) deur. Deze persoonlijke coaching zit gewoon bij het PowerSlim programma inbegrepen trouwens. Het contact met mijn coach was echt iets om naar uit te kijken. Het helpt je om eerlijk te blijven met jezelf, het helpt je goeie keuzes te maken… Ik schoof mijn doel zelfs een keer op, want het ging nog zo goed!

Ik kan overal winkelen (oh help!) en ik hoef niet meer zo na te denken over wat ik kies. Of alles dan perfect bij me staat? Nee, natuurlijk niet, iedereen heeft een ander figuur. Maar ik maak me geen zorgen meer over ‘mijn buik’ of ‘mijn billen’… Het is best even wennen, maar voelt super goed!

Valkuilen herkennen en vermijden

Ondertussen ben ik al een tijdje uit fase 1 en ben ik langzaam weer aan het opbouwen. Dat gaat heel goed, dus de angst om na afloop weer terug te vallen in mijn oude gewoonte is wel weg. Ik weet precies waar mijn valkuilen liggen én hoe ik ze kan vermijden. Bovendien mag ik nog steeds op consult komen bij mijn coach, dus er staat een stokje achter de deur!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer