Tamara Coninx 39 Jaar uit Nuenen

Het thuiswerken was voor mij echt hét moment om ervoor te gaan*

Mijn hele leven ben ik al een ‘stevige’ meid geweest. Jaren geleden is het weleens gelukt om flink af te vallen, maar uiteindelijk viel ik weer terug in de oude gewoontes en waren al die kilo’s binnen no time weer terug. Enerzijds berustte ik me bij het idee dat dit nou eenmaal mijn bouw was. Maar wat was ik soms jaloers als ik slankere dames in een leuke jurk zag lopen – want zoiets stond mij echt niet!

De omslag kwam voor mij toen ik mijn coach/vriendin Brigitte afgelopen jaar op een BBQ tegen kwam. Ik was onder de indruk hoe goed zij er uit zag – dat wilde ik ook! Zij was net voor zichzelf begonnen als PowerSlim coach en heeft mij uitgelegd hoe het PowerSlim programma in elkaar zit. Ik moest er uiteraard nog even over na denken – het is een nieuwe (en betere manier) van leven en je moet er wel 100% achter staan en voor gaan.

Thuiswerken

Het thuiswerken was voor mij echt hét moment om ervoor te gaan. Vooral in het begin is het even wennen. Ik (absoluut geen keuken prinses) stond opeens heel wat meer in die keuken dan voorheen. Maar het mooie is, alles went en ik vind koken inmiddels een stuk leuker! Brigitte daagde mij elke week uit om een nieuw recept te proberen.

Met een enkele uitzondering daargelaten, verbaasde het mij hoeveel groenten die ik voorheen links liet liggen eigenlijk ontzettend lekker zijn! Wie had bijvoorbeeld gedacht dat bloemkoolpuree zo lekker kon zijn.

Moeilijke momenten

Ik had gedacht dat ik veel moeilijke momenten zou hebben (je weet wel – die ‘ik vind mezelf zielig momenten’ want ik mag dit, dit en dat ook al niet), maar dat is me enorm meegevallen. Ik heb sowieso al minder behoefte om nog te snoepen, maar als je ergens op bezoek gaat – dan zijn er zoveel lekker PowerSlim tussendoortjes die je zelf mee kan nemen. Zo is het helemaal niet moeilijk om gewoon nee te zeggen tegen dat stuk taart.

Nu ik na 5 maanden mijn doel heb behaald kan ik alleen maar zeggen: niet twijfelen, maar begin! Ik heb zoveel geleerd de afgelopen tijd en kan nu al prima maaltijden (ook zonder PowerSlim producten) maken die zoveel gezonder zijn, dat ik er niet aan twijfel dat ik ooit nog terug ga naar vroeger. Tot slot: Brigitte is een super enthousiaste coach die op een fijne en positieve manier jou begeleidt naar een gezondere levensstijl, dit resultaat is ook met grote dank aan haar!

Brigitte
Coach van Tamara

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer