Rowann Breuls 34 Jaar uit Urmond

Het resultaat is fantastisch!*

Na mijn zwangerschap had ik last van allerlei klachten, ik was chronisch vermoeid en futloos. Ik was niet tevreden met mijn gewicht en mijn eetpatroon. Ik zocht naar een oplossing en kwam na een tip terecht bij Mieke, een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Mieke motiveerde me meteen en in no-time ging mijn PowerSlim avontuur van start. Ze leerde me een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan, met een duidelijk plan. Je hoeft dus niet zelf een plan samen te stellen of in de supermarkt te gaan zoeken. De dagdoosjes van PowerSlim bijvoorbeeld, bevatten precies zes eetmomenten voor één dag (ontbijt, lunch, diner en drie tussendoortjes). Het fijne is ook dat je leert welke hoeveelheden je moet/mag eten en dat je voldoende groenten binnen krijgt. Je leert kleinere porties te eten en meer eetmomenten op een dag te kiezen.

PowerSlim biedt mij effectieve producten die mij een sneller en langer verzadigd gevoel geven door het hoge eiwitgehalte. En er is veel variatie mogelijk! Voor mij was de eyeopener het feit dat ik geen trek in zoetigheid had doordat je de lekkere tussendoortjes van PowerSlim kunt eten als alternatief. Mijn favoriete product is de melkchocolade chunk.

Daarnaast vond ik de persoonlijke begeleiding van mijn PowerSlim coach Mieke heel fijn! Ze is super enthousiast en weet antwoord op alle vragen of opmerkingen. Ze is erg prettig en fijn in de omgang, ze steunt me, moedigt me aan, geeft professionele begeleiding en is altijd bereikbaar voor vragen of overleg.

Mijn motivatie groeide met de maand want ik zag resultaat en kreeg complimentjes. Daarnaast had ik me zelf een belofte gedaan: zodra ik mijn streefgewicht had bereikt mocht ik een mooie tas kopen. En dat heb ik direct gedaan, wat een heerlijk gevoel: onoverwinnelijkheid! 

Ik vond het PowerSlim programma niet zwaar. Zeker niet als je voortdurend resultaat ervaart. Je moet zelf wel een beetje karakter tonen. Zo kan ik ergens helemaal voor gaan en ben ik fanatiek in het behalen van mijn doelen. Nooit ben ik buiten het boekje gegaan of heb ik gezondigd.

Het resultaat is fantastisch! Ik voel me zoveel beter. Ik pas mijn kleding weer en winkelen is opnieuw leuk! Ik denk dat iedereen dit kan bereiken, samen met PowerSlim en een stuk zelfdiscipline. PowerSlim is prima te doen en als je fanatiek uitkijkt naar je streefdoel kan iedereen dit bereiken. Ik kan in elk geval op Mieke rekenen!

Nu is het zaak om het behaalde doel vast te houden. Daar heb ik alle vertrouwen in want ik heb geleerd wat ik het beste kan eten, maar ik blijf ook bij Mieke over de vloer komen. Dat is een stok achter de deur voor me. En sommige tussendoortjes van PowerSlim blijf ik gewoon gebruiken, waardoor ik geen trek in andere zoetigheid krijg. 

Of ik verwacht dat het me gaat lukken? Mijn gewicht heeft altijd geschommeld, maar door de producten van PowerSlim weet ik zeker dat het haalbaar voor me is om op mijn gezonde eetpatroon te behouden. Én… ik ben zeer gemotiveerd en bloedfanatiek door dit mooie resultaat!

Mieke
Coach van Rowann

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer