Cora van den Bovenkamp, 60 Jaar uit Ede

"Het meest ideale vond ik de handige weekmenu’s!*"

Eind vorig jaar heb ik besloten dat 2019 ‘mijn jaar’ gaat worden. Ik wilde beter voor mezelf gaan zorgen. Eerder was ik een fanatieke sporter, ik heb 3 jaar geleden zelfs een marathon gelopen maar ik werd steeds minder actief. Dat kwam vooral omdat ik te kampen kreeg met diverse blessures. Daarnaast ben ik een echte snoepkont en zo kreeg ik flink wat kilootjes cadeau. Ik zat niet lekker meer in mijn vel en merkte bij mijn werkwerkzaamheden dat mijn conditie steeds slechter werd.

Ik gun mezelf met enige regelmaat een ontspannende gezichtsbehandeling en was dus al bekend met La Peau Satin in Veenendaal. Nu ik het besluit had genomen het roer om te gooien, was de afspraak voor een kennismakingsgesprek met mijn PowerSlim coach snel gemaakt.

Zo begon ik op 9 januari met mijn nieuwe, gezonde leefstijl. Regelmatig eten, bewust kiezen en weer gaan sporten. Het meest ideale vond ik de handige weekmenu’s. Hierdoor wist ik precies wat ik kon kiezen. In 8 weken tijd had ik mijn doel al bereikt en daar zat ook nog een carnavalsweekend in.

Ook nu ik geen weekmenu’s meer volg, maar zelf menu’s samenstel ben ik voor mijn gevoel heel bewust met eten bezig. Ik ben blij dat mijn coach Manuela mij nog een jaar lang blijft begeleiden in eigenlijk de belangrijkste fase: in balans blijven. Want nu voel ik me weer heel fijn en dat wil ik graag zo houden!

Coach Manuela over Cora:

Ik ben hartstikke trots op Cora. Ze kwam bij mij binnen met een duidelijk doel voor ogen. Haar doel was weer lekker in haar vel zitten. Ze was enorm gedreven en heeft alle fases moeiteloos doorlopen. Ik kan wel zeggen dat zij een voorbeeld-PowerSlimmer is!

Manuela
Coach van Cora

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer