Nancy Bolk, 49 Jaar uit Leerdam

"Het komt er dit keer niet meer aan!*"

In het voorjaar van 2017 was ik het zat. Ik was te zwaar en moe van alle mislukte pogingen om af te vallen. Ik wilde anders afvallen, zonder dat ik honger zou hebben, of niks meer mocht eten. In Leerdam kende ik meerdere mensen die het PowerSlim programma hadden gevolgd. Hoewel ik vaker succesvol was afgevallen, kwam het er altijd toch weer aan.

Ik besloot hierover eens te gaan praten met PowerSlim coach Willy van La Peau Satin. Ze legde me de methode uit en deze sprak me aan. Voldoende lekkere maaltijden en veel diversiteit. Een programma dat me helpt om ook nadat ik gewicht kwijt ben, op gewicht te blijven. Dus ben ik begonnen. Ik was al snel enthousiast en kon me goed houden aan de voorschriften. En ik at lekker! De Bourgondiër in mij kwam aan haar trekken, want met hulp van het kookboek en de tips bleef ik lekker eten.

Elke week kwam ik trouw op consult. En, op één bezoek na, elke week kwam ik een stapje dichterbij mijn streefgewicht. Ik stelde mijn streefgewicht verder naar beneden bij, en nog een keer.

Uiteindelijk heb ik dit streefgewicht behaald, maar wat belangrijker is: het komt er niet meer aan. Ik blijf op gewicht! Ik voel me fitter en heb meer energie.

Het programma heeft mijn kijk op lekker eten veranderd. Ik eet nu blijvend veel meer groenten en maak afgewogen keuzes. Ik zeg “nee” tegen eten en snoep wat ik at uit gewoonte of gemakzucht en zeg “ja” tegen gezonde maaltijden en tussendoortjes. Ik drink een wijntje op zijn tijd, maar las af en toe een dag in waarop ik heel bewust maat hou. En dat kan ik mijn leven lang volhouden!

PowerSlim coach Willy van Loon over Nancy:

Nancy snapte precies waarom het gaat bij PowerSlim. Ze volgde de instructies zonder te morren. Telkens als ik haar complimenten gaf over haar gewichtsverlies deed ze dat teniet met: 'afvallen kan ik reuze goed, maar op gewicht blijven - dat vind ik moeilijk'.

Voor personen als Nancy is het zorgvuldig afbouwen van PowerSlim en het weer invoeren van gezonde voeding heel belangrijk. Ik heb er op aangedrongen dat we elkaar ook in die fase regelmatig zouden blijven ontmoeten. Dat hebben we gedaan. Nu weet ze haar gewicht al ruim een half jaar stabiel te houden door ervoor te zorgen dat haar maaltijden meer eiwitten en minder koolhydraten bevatten dan de maaltijden die ze vroeger nuttigde. Loopt het eens een dag wat minder, dan schakelt ze gewoon weer terug naar 'een dagje streng'. Daar heeft ze plezier in - het is haar 'tweede natuur' geworden. Samen met Nancy heb ik een filmpje laten maken dat ik graag met jullie wil delen. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer