Vincent Derksen 45 Jaar uit Oosterbeek

Het is voor mij zeker de moeite waard geweest!*

Mijn naam is Vincent Derksen. Ik ben nooit echt slank geweest en heb aanleg om snel in gewicht aan te komen. Ongeveer tien jaar geleden ben ik gestopt met roken en het gevolg daarvan is dat ik meer ben gaan eten en snoepen. Na een periode van overmatig eten en snoepen ben ik in totaal 21 kilo aangekomen. Op mijn zwaarst woog ik 106 kilo.

Na diverse pogingen te hebben gedaan zoals een fruit dieet, een dieet met shakes en een dieet in combinatie met sporten kwam ik echter niet onder de 102 kilo. Het kostte mij veel moeite om de gewoonten van te veel eten en snoepen te doorbreken. Hierdoor viel ik vaak terug in mijn oude patroon.

Mijn vrouw vertelde dat ze op de school van onze kinderen twee moeders sprak die met PowerSlim gestart waren. Zij hadden hier bijzonder goede resultaten mee behaald. Na hun verhaal werd ik ook enthousiast.

Ik heb contact opgenomen met PowerSlim voedingscoach Sophie Brouwer uit Oosterbeek om een intake gesprek in te plannen. Samen hebben we een behandelplan opgesteld. Ik was gelijk zo enthousiast over PowerSlim, dat ik nog voor de feestdagen ben gestart! Half december ben ik gestart en in 3 maanden tijd heb ik mijn doel bereikt, ik voel me super, dankzij het PowerSlim afslankprogramma. Wat deze afslankmethode zo bijzonder maakt is dat je 6 keer per dag mag eten. Het assortiment aan producten is zo gevarieerd dat er voor iedereen voldoende lekkere producten te verkrijgen zijn.

Het is voor mij zeker de moeite waard geweest! Ik ben nog niet helemaal klaar want ik wil graag nog doorgaan. Hierna ga ik er samen met Sophie voor zorgen dat ik dit gewicht kan behouden. Ik voel me nu ontzettend goed en dankzij PowerSlim en mijn voedingscoach zit ik weer vol met energie!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer