Nirmalla Verstraaten 44 Jaar uit Venray

Het is perfect te combineren met mijn drukke gezinsleven!*

Het is echt heel bijzonder. Ik lijk de tijd wel te hebben teruggedraaid! Ik zit weer net zo lekker in mijn vel als vroeger.

Een duwtje in de juiste richting

Ik herinner mij die dag nog zo goed. Ik was met mijn partner Raji en de kinderen aan het shoppen en hij zei tegen mij terwijl hij een kledingstuk aanwees, “Deze is leuk voor je!”. Ik voelde me alleen niet zelfverzekerd genoeg om dit te kopen. Dezelfde middag vroeg Raji aan mij of ik naar het PowerSlim center ‘Into Beauty’ wilde gaan om daar onder begeleiding te starten met het PowerSlim programma. Ik wilde dat wel doen, maar ik maakte het ook heel duidelijk dat ik er alleen voor zou gaan als Raji mij van begin tot einde zou steunen. Hij gaf aan dat hij dat natuurlijk wilde doen maar ik moest het voor mezelf doen en niet voor hem. En dat wilde ik ook echt! Ik moet zeggen dat Raji degene is die mij de weg heeft gewezen.

PowerSlim coach Hans nam de telefoon op toen ik belde, en toen ik zei dat ik de volgende maandag wel wilde beginnen, vertelde hij me dat ik beter zo snel mogelijk een afspraak kon maken en het niet moest uitstellen. Daar had hij helemaal gelijk in, ik was inderdaad heel goed in uitstellen. Mijn eerste afspraak was bij coach Marly, en ik was er helemaal klaar voor om mezelf te gaan verrassen!

Een verrassend moeiteloos traject

Ik begon in elk geval zonder hoge verwachtingen, maar wat was het toch een fijne verrassing dat het me zo moeiteloos afging! Toen ik mijn eerste resultaten zag, dacht ik echt ‘Als ik dit al zonder moeite kan bereiken, dan komt het zeker goed!’. Ik vond het PowerSlim programma heel goed vol te houden. Zelfs mijn kinderen waren heel actief in het opletten of mama wel alles at wat ze mocht. Dat was niet zo moeilijk, want ik mocht nog zoveel gezonde en lekkere dingen eten. Ik heb echt niet één keer gedacht, ‘Waar ben ik aan begonnen?’. Het was perfect te combineren met mijn drukke gezinsleven.

Het feit dat ik elke week op consult kwam en mooie resultaten zag was heel motiverend voor mij, want het was toch elke week weer spannend. De ene week ging het beter dan de andere maar altijd met een positief resultaat. De steun van mijn man en drie kinderen was ook heel belangrijk voor mij. Ze accepteerden gewoon dat ik bezig was om mijn eetpatroon aan te passen en dat ik daarom vaak anders at dan zij. Ik moet ook zeggen dat ik ontzettend veel heb gewandeld. Elke kans die ik kreeg wandelde ik. Als mijn kinderen naar het voetballen of naar zwemles moesten, of als ik boodschappen ging doen, dan ging ik gewoon lopend. De kinderen vonden het ook leuk om mee te wandelen.

Meer bereikt dan alleen een verandering in mijn eetpatroon

Ik zit goed in mijn vel en heb volop energie, waardoor ik ook meer onderneem met de kinderen en als gezin. Ik heb veel positieve veranderingen gemaakt in mijn levensstijl die blijvend zullen zijn en daar ben ik heel blij mee. Ik ben mijn PowerSlim coaches Marly, Dominique en Hans en mijn gezin en omgeving heel dankbaar voor hun steun, en natuurlijk was mijn eigen doorzettingsvermogen ook belangrijk. Ik zou iedereen die verandering wil aanbrengen in zijn of haar levensstijl aanbevelen om dat onder begeleiding van een PowerSlim coach, zoals bij Into Beauty, te doen. Maar weet dat steun om je heen ook heel belangrijk is.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer