Elsmieke Stienen 34 Jaar uit Helmond

Het is fijn dat ik altijd kan terugvallen op mijn coach*

Afgelopen jaar besloot ik om gezonder te gaan eten en meer te gaan sporten. Ik merkte dat ik minder gevarieerd ging eten en weinig inspiratie had om ervoor te zorgen dat ik weer lekker in mijn vel ging zetten.

In mijn omgeving had ik al verschillende positieve verhalen  gehoord over PowerSlim. Gezond eten met makkelijke recepten en de producten van Powerslim zouden de perfecte combinatie moeten zijn!

Dus ik besloot om ervoor te gaan, en ging naar Saskia, mijn geweldige PowerSlim coach. Zij gaf me vanaf het eerste moment het gevoel dat mij dit zou gaan lukken!

Door haar fijne en persoonlijke begeleiding heb ik geleerd om met meer variatie te koken en goed te letten op de keuzes die ik maak met wat ik ga eten. Dankzij mijn coach behaal ik mijn doelen in een fijn tempo en weet ik ook dat het me gaat lukken om dit te behouden.

Een koolhydraatarm eetpatroon is voor mij een levensstijl geworden die ik niet meer kan missen want ik voel me er veel beter door! Het is heel fijn dat ik altijd kan terugvallen op mijn coach met vragen of als ik even een extra zetje nodig heb om door te gaan!

Saskia
Coach van Elsemieke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer