Monique Renken 53 Jaar uit Ede

Het is een investering, maar dat heb ik er graag voor over!*

Vanaf mijn jeugd ben ik aan het schommelen met mijn gewicht. Als tiener stuurden mijn ouders mij al naar een diëtiste en werd er thuis rekening mee gehouden. Door alle jaren heen heb ik diverse diëten uitgeprobeerd met resultaat hoor, maar niet op lange de termijn. Het jojo-effect kwam steeds om de hoek kijken. Een aantal jaren geleden heeft een vriendin het PowerSlim programma gevolgd en met blijvend resultaat.

Zo begon de belangstelling voor mij ook om een PowerSlim coach bij mij in de buurt te zoeken. Iemand die mij kan begeleiden naar een blijvend resultaat. Ik had een stok achter de deur nodig, dat wist ik. En dan is opeens het moment daar, je zet de knop om en ben er helemaal klaar voor. Je moet wel het juiste moment vinden voor jezelf omdat je het toch zelf moet doen. Op een avond heb ik een mail gestuurd om een afspraak te maken en de volgende dag kreeg ik al antwoord terug. Binnen twee dagen kon ik terecht voor een kennismakingsgesprek met mijn coach. Het voelde goed en ik had er zin in! 

PowerSlim programma

Inmiddels is dit 6 maanden geleden en heb ik intussen mijn doel behaald. Met PowerSlim heb ik een gezond eetpatroon aangeleerd, en dat is heel goed vol te houden. Er is een ruime keuze aan producten en er zat genoeg bij wat ik lekker vond, want smaken verschillen nou eenmaal. Zelf vond ik de granola met mango door de kwark echt heerlijk, nu maak ik het zelf naar een recept van mijn coach. Door het PowerSlim programma heb ik geleerd anders te gaan eten. Mijn coach Jeanet was altijd goed te bereiken voor allerlei vragen en ze heeft mij door het hele proces super begeleid, en nog steeds!

Persoonlijk heb ik het gevoel dat het nu pas is begonnen, mijn doel behouden! Dit doen we in fases en bespreken we nog steeds regelmatig. Ik merk dat ik veel bewuster eet en gezondere keuzes maak. Ik heb er alle vertrouwen in dat het resultaat blijvend is, zeker omdat ik nog een jaar lang op consult blijf komen.

Investering

Het PowerSlim programma is een investering in een gezondere levensstijl en daar had ik het wel voor over. Nu ik mijn doel heb behaald merk ik de vele voordelen. Ik zit lekkerder in mijn vel en voel mij nu veel beter. Geen opgeblazen en uitgeblust gevoel meer na de warme maaltijden die ik voorheen at. Mijn valkuilen waren dat ik erg onregelmatig at en ook op de meest verschillende tijden door wisselende diensten op mijn werk. Ik eet nu veel regelmatiger en dat bevalt mij goed. Ik ben blij met het behaalde resultaat!

 

PowerSlim coach Jeanet:

Monique had al van alles geprobeerd, maar helaas zonder resultaat. Uiteindelijk kwam ze bij ons terecht en is ze gestart met PowerSlim. Vrij snel na haar start begon de coronacrisis en werkte ze die periode op het Intensieve Corona Care Center. Ondanks de drukke periode heeft ze zich goed aan het aantal eetmomenten kunnen houden, waardoor ze elke week dichter bij haar doel kwam. Monique had veel baat bij alle tips, steun en begeleiding. Ze is nu een stuk bewuster gaan eten en zit stukken lekkerder in haar vel. Je hebt een fantastisch resultaat neergezet Monique, samen gaan we ervoor zorgen dat je dit behoud. Want dat kun je!

Jeanet
Coach van Monique

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer