Anja Teunkens, 44 Jaar

"Het ging zo gemakkelijk!*"

Eigenlijk zat ik al jaren niet meer lekker in mijn vel. Ik zei toen al dat ik er graag wat aan wilde doen… maar dat bleek moeilijker te zijn dan gedacht. Ik was eigenlijk al blij dat ik stabiel bleef. Maar toen ik na de feestdagen op de weegschaal ging staan schrok ik. Ik heb onmiddellijk een mailtje gestuurd naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Na een uitgebreide uitleg over het PowerSlim programma besloot ik het starterspakket te kopen. Ik was enorm gemotiveerd om eraan te beginnen. Ik ben de dag er na gelijk gestart.

Het ging eigenlijk veel makkelijker dan gedacht. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes en maakte ook heerlijke gerechten die ik haalde uit het kookboek van PowerSlim of vond inspiratie in de recepten op de website. Omdat het zo goed ging besloot ik mijn doel naar beneden bij te stellen.

Fase 2 van het PowerSlim programma heb ik dus even vastgehouden en ik ben er met volle moed voor gegaan. Tijdens de lockdown had ik nu heel veel tijd om extra te bewegen. Ik ging zeker 3 keer per week wandelen en dat tot wel 15km en daarnaast nog een paar keer per week fietsen. Dit heeft natuurlijk ook geholpen om mijn doel te bereiken.

Met plezier ging ik wekelijks naar de afspraak met mijn coach. Door haar enorme steun, tips en motiverende gesprekken ben ik erin geslaagd om mijn doel te bereiken. Zonder haar was het me niet gelukt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer