Liliane Verbeeck 66 Jaar

Het ging eigenlijk zonder al te veel moeite*

In juni 2019 werd ik na 35 jaar dienst in de bloemetjes gezet. Ik schrok toen ik de foto’s zag en dacht bij mezelf... dit kan zo niet langer.

Met mijn pensioen in het vooruitzicht heb ik me voorgenomen om een gezondere levensstijl aan te leren. Een collega had op Facebook iets geplaatst over PowerSlim. Ik besloot om ook eens contact op te nemen, en maakt een afspraak met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Zij stelde voor om het starterspakket te proberen. Na 1 week voelde ik me al beter. Dat gaf mij een enorme kracht om het programma verder te zetten. Het ging eigenlijk zonder al te veel moeite. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Al die lekkere tussendoortjes en de fantastische recepten hebben mij zo geholpen. Ik voelde mij super.

Op 1 februari 2020 ben ik met pensioen gegaan. Ik was zo trots op mezelf dat ik meer dan mijn streefdoel heb behaald. Ik heb mijn levensstijl kunnen veranderen dankzij mijn coach die mij bij elk bezoek motiveert!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer