Marcella Lodder, 38 Jaar uit Tiel

"Het fijnste vind ik dat ik gewoon kan blijven eten*"

Het was net een nare droom… binnen een half jaar was ik 13 kilo aangekomen! Allemaal door het gebruik van medicatie met de eigenaardige bijwerking, verstoring van het verzadigingsgevoel. De hele dag door had ik trek.

In april dit jaar was voor mij de maat vol. Ik stopte met de medicatie en ben zelf aan de slag gegaan met lijnen. In die tijd kwam ik een kennis tegen die mij enthousiast vertelde over het PowerSlim programma. Ik hoefde niet lang na te denken en plande meteen een intakegesprek bij La Peau Satin, een PowerSlim center bij mij in de buurt. Het programma klonk me goed in de oren en ik besloot direct te starten.

Het fijnste vind ik dat ik gewoon brood, crackers en maaltijden kan blijven eten. De speciale PowerSlim producten, aangevuld met verse ingrediënten uit de supermarkt, bieden veel afwisseling. Wat voor mij ook heel goed werkt, zijn de wekelijkse weegmomenten bij mijn coach Sandra. Dat gaf mij de discipline om me trouw aan de weekmenu’s te houden en er vol voor te gaan. Het ging me heel gemakkelijk af! Zelfs mijn zomervakantie ben ik goed doorgekomen, terwijl ik toch gewoon heb kunnen genieten van lekkere dingen die tijdens mijn vakantie op het menu stonden.

Ik ben zo blij! Ik voel me veel beter en beleef inmiddels ook meer plezier aan sporten en bewegen. Nu ik in ‘de balans fase’ zit, hoef ik nog maar 1x in de maand bij mijn coach langs te komen. Samen zorgen wij ervoor dat ik dit behaalde resultaat zelf weet te behouden met ‘gewone’ voeding. Ik ben zeker van plan het hele jaar nabegeleiding af te maken.

Willy
Coach van Marcella

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer