Kathleen van der Hijden 41 Jaar uit Culemborg

Het eetdagboekje van Kathleen

Half januari ben ik begonnen met PowerSlim. Het was ‘weer’ tijd om de strijd aan te gaan met mijn eetpatroon… En nu voorgoed. Ik weet prima hoe ik moet afvallen en wat een gezond eetpatroon is maar de knop omzetten is zo lastig én om het alleen te doen. Bij PowerSlim sprak het me aan dat je iedere week een gesprek hebt, op de weegschaal staat en dat het duidelijk is wat je kunt eten. Ook vind ik het een fijn idee dat ik nog een jaar lang nabegeleiding krijg om te leren hoe ik mijn doel kan behouden. Normaal verdween de weegschaal uit het gezicht en kwamen de kilo’s en weer langzaam bij.

Nu ben ik een maand bezig en wow… wat gaat het goed. En dat gaat eigenlijk best makkelijk, ik houd me gewoon aan de ‘regels’. Zes eetmomenten op een dag en als ik een lange dag heb neem ik soms een eitje extra, af en toe een bouillonnetje of een zuur augurkje met kipfilet, maar dat is meer uitzondering dan regelmaat.

Wat ik zoal eet op een dag?

Ontbijt
Ik begin de dag met de Multivitamine met een glas lauw water. Lauw omdat het me op de vroege morgen helpt lekkerder wakker worden én het helpt bij mij ook de stoelgang. Daarna altijd met een bakje kwark met muesli van PowerSlim. Ik doe er een drupje suikervrije siroop doorheen voor de smaak en drink ook hier weer een glas water bij.

Tussendoortje
Rond een uur of 10 neem ik een kop thee met twee koekjes van PowerSlim.

Lunch
In de middag rond een uur of twaalf maak ik vaak de toast klaar. Op mijn werk hebben we heerlijke verse pesto die ik er dun op smeer met een plakje kipfilet, de andere besmeer ik met kruidenroomkaas light en kipfilet en de laatste beleg ik met rosbief met wat peper en zout.

Een andere favoriet is een Mediterraan broodje belegd met roomkaas light, ham en plakjes tomaat en dan in het tosti apparaat… Zo lekker! Naast de toast of het broodje neem ik altijd een bord komkommer en tomaatjes bestrooid met peper en een beetje zout.

Rond 14 uur trakteer ik mezelf op een glas cola Zero. Ik probeer dat te beperken maar ik vind het echt lekker dus ik heb met mezelf afgesproken dat ik dat 1x per dag mag. De rest van de dag drink ik vooral water en thee. Ik zet in de ochtend een waterkan klaar en wissel af wat ik erin doen, soms een schijfje citroen maar ook komkommer of gember… lekker!

Tussendoortje
Om 16.00 uur neem ik een PowerSlim reep. De Crunchy kokos is mijn favoriet.

Diner
Bij het avondeten is het vaak wat hectisch… Onze dochters zijn van ‘wat de boer niet kent….’ dus al mijn eten (anders dan anders) wordt vaak bekeken met een ‘ulgh wat is dat?’. Maar ik zit heerlijk te smullen!  

Ik wissel vaak recepten af, een beetje van mezelf en een beetje van PowerSlim… als het maar veel groenten bevat en koolhydraatarm is. Gister heb ik een salade gerookte forel gemaakt met sla, een eetlepel mayonaise, komkommer, tomaat en augurk. Dat met een geroosterd meerzaden broodje van Powerslim… hmm.

De dag ervoor heb ik wat tartaar geruld met gesnipperde ui, snijbootjes en (stiekem ;)) een klein beetje gele paprika, dit alles geroerbakt met wat shoarmakruiden.

Tussendoortje
Als eenmaal onze dochters op bed liggen en alles aan de kant is dan maak ik mijn toetje. Ik kies een dessert uit het variatiedoosje en doe na 5 minuten twee lepels kwark erbij, goed roeren en dan lekker lepelen op de bank.

Cyrelle
Coach van Kathleen

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer