Anita van Gijn, 61 Jaar uit Den Bosch

"Het eetdagboekje van Anita van Gijn"

“Wacht niet op het juiste moment”

Doordat ik ben gestopt met roken ben ik ongezonder gaan eten. Vervolgens kwam ik ook nog in de overgang en moest ik een buikoperatie ondergaan. Dit alles had effect op mijn lichaam en ik zat steeds minder lekker in mijn vel.

Via een kennis hoorde ik over het PowerSlim programma bij Super Shape, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij had haal doel bereikt en was heel tevreden over de begeleiding van de Super Shape diëtisten. Ik zag dat het echt werkte bij haar. Dat resultaat wilde ik ook!

Het sprak me erg aan dat ik 5 eetmomenten op een dag heb.

Zo zag mijn eetpatroon er op een gemiddelde dag tijdens het PowerSlim programma uit:

  • Ontbijt: de dag begin ik graag met een schaaltje ongezoete soja yoghurt met PowerSlim muesli.
  • Tussendoor: in de loop van de ochtend neem ik een koek van PowerSlim als tussendoortje, bijvoorbeeld de toffee chocoladekoek.
  • Lunch: ik kies vaak voor brood van PowerSlim met magere vleeswaren en tomaat of komkommer
  • Diner: tijdens het avondeten ga ik vaak voor vlees of vis met groenten, maar ik combineer het ook wel eens met een PowerSlim product. Dan maak ik bijvoorbeeld een lekker rijstgerecht, lasagne of een wrap met gebakken groenten en kip.
  • Tussendoor: ’s avonds kies ik nog een hartige PowerSlim snack om wat te knabbelen, bijvoorbeeld een zakje paprika chips.

Ik had verwacht dat het een grote uitdaging zou zijn om mijn doel te bereiken, maar het is me met gemak gelukt! Na een week zag ik al resultaat, ook dat had ik niet verwacht.

Ik voel me niet meer opgeblazen en ben erg tevreden met het resultaat.

Als je ook iets aan je levensstijl wilt veranderen dan is mijn advies: ‘Wacht niet tot het juiste moment, je kunt op elk moment beginnen’. Ook met feestjes is het goed te doen. Maak gewoon je eigen taartje en hapje. Dat werkt perfect, zo heb ik het ook goed volgehouden.

Eveline
Coach van Anita

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer