Wendy Klever, 29 Jaar uit Harmelen

"Helemaal happy!*"

Na mijn tweede zwangerschap was ik behoorlijk wat aangekomen. Doodongelukkig was is, als ik mijzelf terug op foto’s zag, als ik mijn oude broeken niet meer aan kon of als ik voor de spiegel stond. Ik hoopte dat er vanzelf verandering in zou komen, maar helaas.

Ik besloot om niet meer teleurgesteld te zijn, maar ook om er gelijk wat aan te doen. De kilo’s moesten en zouden ervan af gaan. Hoe dan ook!

Ik wilde een verantwoord afslankprogramma volgen met persoonlijke begeleiding. Ik kwam uit bij het PowerSlim afslankprogramma. Door PowerSlim en mijn fantastische coach Annemarie van Beauty Smart in Woerden is dat gelukt, en hoe!

Ik heb mijn doel met gemak behaald. Ik heb nu veel meer energie, zit super in mijn vel en ben helemaal happy als jonge moeder.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer