Wendy Klever 31 Jaar uit Harmelen

Helemaal happy!*

Na mijn tweede zwangerschap was ik behoorlijk wat aangekomen. Doodongelukkig was is, als ik mijzelf terug op foto’s zag, als ik mijn oude broeken niet meer aan kon of als ik voor de spiegel stond. Ik hoopte dat er vanzelf verandering in zou komen, maar helaas.

Ik besloot om niet meer teleurgesteld te zijn, maar ook om er gelijk wat aan te doen. De kilo’s moesten en zouden ervan af gaan. Hoe dan ook!

Ik wilde een verantwoord afslankprogramma volgen met persoonlijke begeleiding. Ik kwam uit bij het PowerSlim afslankprogramma. Door PowerSlim en mijn fantastische coach Annemarie van Beauty Smart in Woerden is dat gelukt, en hoe!

Ik heb mijn doel met gemak behaald. Ik heb nu veel meer energie, zit super in mijn vel en ben helemaal happy als jonge moeder.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer