Wendy Klever, 30 Jaar uit Harmelen

"Helemaal happy!*"

Na mijn tweede zwangerschap was ik behoorlijk wat aangekomen. Doodongelukkig was is, als ik mijzelf terug op foto’s zag, als ik mijn oude broeken niet meer aan kon of als ik voor de spiegel stond. Ik hoopte dat er vanzelf verandering in zou komen, maar helaas.

Ik besloot om niet meer teleurgesteld te zijn, maar ook om er gelijk wat aan te doen. De kilo’s moesten en zouden ervan af gaan. Hoe dan ook!

Ik wilde een verantwoord afslankprogramma volgen met persoonlijke begeleiding. Ik kwam uit bij het PowerSlim afslankprogramma. Door PowerSlim en mijn fantastische coach Annemarie van Beauty Smart in Woerden is dat gelukt, en hoe!

Ik heb mijn doel met gemak behaald. Ik heb nu veel meer energie, zit super in mijn vel en ben helemaal happy als jonge moeder.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer