Rianne van Vliet 40 Jaar uit Veenendaal

Heerlijke producten en een duidelijk eetschema*

Ik ben gestart met PowerSlim omdat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Ik had al een en keer een koolhydraatarm dieet geprobeerd maar kreeg dan toch vaak last van lusteloosheid. Toch wilde ik ook PowerSlim een kans geven.

Na het starterspakket van een week was eigenlijk bij mij de knop al om. Wat een heerlijke producten en wat een duidelijk eetschema. Het paste helemaal bij mij! De momenten dat het even wat zwaarder werd, was tijdens mijn maandelijkse periode. Hier heb ik samen met mijn PowerSlim coach Manuela over gesproken. We hebben voor mij een ‘oplossing op maat’ bedacht. Een wat stevigere lunch (met bijvoorbeeld het meerzaden bolletje of sesam lijnzaadbrood met spinazie, courgette en geitenkaas) deed wonderen. Dit had ik zelf echt niet kunnen bedenken. Allemaal gezonde voeding en heerlijke gerechten.

Qua tussendoortjes is PowerSlim echt top! De melkchocolade chunk is mijn favoriete tussendoortje. Deze bewaar ik voor het weekend. Dat is echt mijn verwenmomentje.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ik zit veel lekkerder in mij vel. Deze zomer ga ik weer heerlijk in bikini!

De PowerSlim methode kan ik iedereen aanraden. Het is zo gemakkelijk en je leert jezelf onbewust een hele andere levensstijl aan! Ik ben er enorm blij mee.

Manuela
Coach van Rianne

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer