Lizanne Arts 46 Jaar uit Venray

Genietend naar een mooi figuur *

Ik ben Lizanne, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik vond mezelf nooit dik maar mijn kleren zaten niet meer lekker. Altijd zat ik te trekken aan mijn kleding en ik dacht dat iedereen elke vetrol van mij kon zien.

Voordat ik aan PowerSlim begon had ik al verschillende diëten geprobeerd. Soms met succes, maar ook heel vaak ging het mis. Het jojo-effect was steeds aanwezig. Als ik naar het verleden kijk, kwam er ieder jaar wel een kilo bij en ieder jaar verlegde ik die grens weer. Ik weet ook wel dat ieder pondje door het mondje gaat.

Vaak gingen de kilo’s er niet snel genoeg af en stopte ik met het dieet. Tot ik steeds minder van mijn lijf hield en mijn zelfvertrouwen ook verdwenen was. Ik sprak vaak met een vriendin die het PowerSlim afslankprogramma had gevolgd. Ik besloot ook een afspraak te maken. Ik kwam bij Marly, Hans en Dominique van Into Beauty in Venray terecht. Zelf was ik toch nog een beetje sceptisch, want waarom zou het nu wel lukken?

In het eerste gesprek werd mij duidelijk wat PowerSlim precies inhield. Ik moest zes keer per dag eten en voor een sneller resultaat aan lichaamsbeweging doen. Ik besloot ervoor te gaan. Het PowerSlim assortiment sprak mij meteen aan. Ik vind het heel erg fijn dat je heel veel keus in producten hebt, want ik zei altijd: ‘Ik ga niet aan de shakes’. Dat hoeft bij PowerSlim dus ook niet als je er niet van houdt. De eerste paar dagen moest ik even wennen. Vooral zes eetmomenten op een dag was ik niet gewend. Maar door die zes eetmomenten heb ik nooit een hongergevoel gehad.

PowerSlim is voor mij zeker geen straf geweest. Heel veel producten vind ik echt heerlijk! Zo kun je dus lekker en snel afvallen. Hoe sceptisch ik in het begin was, hoe enthousiast ik er nu tegenover sta. Ik vertel het dan ook aan iedereen! Ik volg het PowerSlim afslankprogramma nu 3 maanden en ik heb gelukkig mijn doel bereikt. Ik kan weer een strak jurkje aan, joehoe! Genietend naar een mooi figuur.

Marly weet mij iedere keer te stimuleren en dat is echt heel fijn. Ik blijf nog wel even komen, Marly! Nu breekt vooral mijn leerperiode aan… het op gewicht blijven. Ik hoop dat ik mensen met mijn ervaringsverhaal enthousiast maak, zodat ook jij weer lekker in je vel gaat zitten. Ik gun het namelijk iedereen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer