Heidi Stevens, 45 Jaar

"Wat extra leuk is, is dat ik zoveel complimentjes krijg*"

Ik ben Heidi, getrouwd en mama van 2 superlieve dochters. Mijn gewicht is beginnen toenemen in mijn studententijd. Ongezond eten, snoepen, noem maar op.... In de loop der jaren ben ik nog eens 30 kg aangekomen. Het was zelfs zover dat ik niet meer in de spiegel keek, het kon me allemaal niets meer schelen. Dik is dik, dacht ik. Ik had al zoveel dingen geprobeerd, maar wanneer ik kilo's kwijtraakte kwamen die er ook even snel weer bij!

Tot ik op Facebook het PowerSlim programma tegen kwam. Ik ben zelf verder gaan op zoek gegaan naar informatie over het programma, werd enthousiast en besloot om meteen een afspraak te maken.

Mijn PowerSlim coach en ik hadden een streefgewicht als doel gesteld. Het leek zo onrealistisch! Ik twijfelde aan mezelf en vroeg me af of ik het überhaupt wel zou gaan halen.

Nu 6 maanden later voel ik me super! PowerSlim is zo makkelijk vol te houden. Je mag 6 keer op een dag eten, je hebt nooit een hongergevoel en de producten zijn nog lekker ook! Ik heb nu geleerd om gezond te eten.

Ik voel me ook een stuk fitter en kan me veel makkelijker bewegen. Ik vind het niet erg meer om de fiets te nemen of een rondje te gaan wandelen. Wat extra leuk is, is dat ik zoveel complimentjes krijg van de mensen rondom mij. Dit geeft een extra boost! Als laatste wil ik natuurlijk mijn PowerSlim coach bedanken. Zonder haar steun en goede raad zou het allemaal niet zo vlot verlopen zijn!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer