Ingrid van Haren, 48 Jaar uit Beugen

"Er moest wat gebeuren. Ik was er klaar mee!*"

Na vele pogingen tot afvallen en verschillende diëten verder had ik er genoeg van. Iedere keer als ik in de spiegel keek voelde ik mij ongelukkig. Er moest wat gebeuren. Ik was er klaar mee.

Om mij heen hoorde ik verschillende positieve verhalen over PowerSlim. Ik ging eens informeren bij diverse mensen en rondkijken op het internet. Uiteindelijk kwam ik bij TFM-Afslankstudio Boxmeer van Inge Hendriks uit. Toen een vriendin van mij zei dat ze daar ook een afspraak had gemaakt, heb ik nog een week gewacht, maar uiteindelijk toch gebeld met Inge om een afspraak te maken. Daar heb ik tot vandaag de dag nog geen spijt van gehad.

Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het meteen goed en vertrouwd en ben ik dus ook naar huis gegaan met het starterspakket. Het viel mij helemaal niet tegen, het tegendeel zelfs. De producten waren lekker en ik kon met de makkelijke recepten uit het kookboek heerlijke gerechten maken. Ik had het gevoel dat ik op een smakelijke manier een ander eetpatroon aanleerde.

Ik voelde mij in de weken erna steeds beter. Wat een verandering brengt PowerSlim te weeg! De gesprekken met Inge zijn/waren erg vertrouwd en motiverend om zeker door te gaan.

Ik hoop dat dit gevoel altijd zo blijft. Maar met de hulp van Inge en PowerSlim gaat dat zeker lukken, want van de tussendoortjes van PowerSlim kan ik nog iedere dag genieten.

Groetjes, Ingrid 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer