Ingrid van Haren 49 Jaar uit Beugen

Er moest wat gebeuren. Ik was er klaar mee!*

Na vele pogingen tot afvallen en verschillende diëten verder had ik er genoeg van. Iedere keer als ik in de spiegel keek voelde ik mij ongelukkig. Er moest wat gebeuren. Ik was er klaar mee.

Om mij heen hoorde ik verschillende positieve verhalen over PowerSlim. Ik ging eens informeren bij diverse mensen en rondkijken op het internet. Uiteindelijk kwam ik bij TFM-Afslankstudio Boxmeer van Inge Hendriks uit. Toen een vriendin van mij zei dat ze daar ook een afspraak had gemaakt, heb ik nog een week gewacht, maar uiteindelijk toch gebeld met Inge om een afspraak te maken. Daar heb ik tot vandaag de dag nog geen spijt van gehad.

Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het meteen goed en vertrouwd en ben ik dus ook naar huis gegaan met het starterspakket. Het viel mij helemaal niet tegen, het tegendeel zelfs. De producten waren lekker en ik kon met de makkelijke recepten uit het kookboek heerlijke gerechten maken. Ik had het gevoel dat ik op een smakelijke manier een ander eetpatroon aanleerde.

Ik voelde mij in de weken erna steeds beter. Wat een verandering brengt PowerSlim te weeg! De gesprekken met Inge zijn/waren erg vertrouwd en motiverend om zeker door te gaan.

Ik hoop dat dit gevoel altijd zo blijft. Maar met de hulp van Inge en PowerSlim gaat dat zeker lukken, want van de tussendoortjes van PowerSlim kan ik nog iedere dag genieten.

Groetjes, Ingrid 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer