Anita en Lieke 57 Jaar uit Almere

Er moest iets veranderen, maar wat dan?*

PowerSlimmers in the picture

Dit keer een bijzondere PowerSlimmer in the picture, of eigenlijk moeten we zeggen PowerSlimmers in the Picture. Er verschijnen namelijk twee PowerSlimmers voor onze camera, moeder Anita en dochter Lieke. Samen hebben zij het PowerSlim programma gevolgd bij hun coach. En hun wens was: “We hebben dit helemaal samen gedaan, dus mochten we uitgekozen worden dan willen we ook graag samen op de foto.”

Ze ontmoetten elkaar op het hoofdkantoor van PowerSlim, want toevallig was Anita met een vriendin een weekendje weg hier in de buurt. Dus kwam ze tussendoor even op en neer voor deze fotoshoot. Ze beginnen meteen volop te vertellen over hun hele PowerSlim avontuur!

“Toen we startten met PowerSlim woonden we nog samen. We hebben tegen elkaar gezegd, als we het gaan doen dan wel samen. Want dat is wel het makkelijkste. Na de zomervakantie kwam dat moment. Het was genoeg, we hadden een grens bereikt. Er moest nu echt iets gaan veranderen, maar wat dan? We hebben al vele diëten uitgeprobeerd, soms met succes, soms helemaal niet. En mijn schildklierafwijking maakte het er ook niet echt makkelijk op.”, vertelt Anita.

“We hadden al vaak iets over PowerSlim gelezen. Maar al die resultaten.. zou het echt zo zijn? Zou het bij ons ook werken? Met wat gezonde scepsis maakte we een afspraak. Eén ding was in ieder geval duidelijk als we het gingen doen, dan wel samen.

Bij de eerste kennismaking met Lyanda, een PowerSlim coach bij ons in de buurt, was er meteen een klik. No nonsens, heel goed begrijpen wat iemand zoekt, maar vooral ook niet zoekt. In ieder geval meer dan genoeg om ons over de streep te trekken. Je moet er iets voor over hebben, maar wij zagen het als een investering in ons zelf, een andere manier van boodschappen doen.”

Dochter Lieke gaat als eerste bij de visagiste in de stoel zitten. “Ik draag eigenlijk nooit veel make-up en met mijn haren doe ik ook nooit iets bijzonders. Maar ik ben benieuwd wat voor leuks je er van kunt maken!”

Ze vertelt ons over hun start met het PowerSlim programma. “Vorig jaar in de zomer zijn we gestart. De nieuwe manier van eten die we aanleerden ging bijna vanzelfsprekend. Door alle lekkere mogelijkheden, hadden we ook niet het idee iets te missen. Maar toen kwam de vakantie… hoe gaan we dat doen? Zouden we dan echt niets mogen? In Ierland zijn en geen Irish Coffee drinken? De opdracht van Lyanda bracht uitkomst: ‘Vergeet vooral niet te genieten’ zei ze. En als je echt die Irish Coffee wil, neem hem dan ook gewoon. Het is niet erg als je een keer niet afvalt. Zolang je het daarna maar wel weer oppakt. Dat werkte! Met een koffer vol tussendoortjes (10 dagen x 3 tussendoortjes x 2 personen) gingen we op weg. We genoten en hebben niet eens de behoefte gehad aan een Irish Coffee! Het leverde soms wel wat vreemde gezichten op ‘Zonder frietjes?’ of ‘Hebben jullie wel genoeg gehad’ wanneer we de helft van het English breakfast lieten staan.

De begeleiding van Lyanda gaf ons ruimte, het hoefde niet altijd strikt maar houd wel je hoofd erbij. Als je er dan voor kiest om even buiten de lijntjes te gaan, geniet er dan in ieder geval van. Dat was haar motto!”

Lieke bekijkt het resultaat van de visagie in de spiegel en Anita neemt vervolgens plaats. Samen met Lieke lopen we naar de fotostudio en leggen we als eerste haar resultaat vast. “En dat resultaat mag er zijn! Beiden hebben we ons doel (en meer nog) bereikt. We zitten zoveel beter in ons vel! Maar nog veel belangrijker is dat het maken van andere keuzes, weten waar je rekening mee moet houden een vanzelfsprekendheid is geworden. Het in balans blijven dus ook. Het is fijn dat we nog steeds een keer in de zoveel tijd nog even terecht kunnen bij Lyanda. Even de controle of alles nog steeds goed gaat en vragen stellen over keuzes, recepten en mogelijkheden. Ook nu ik niet meer bij mijn moeder woon, blijven we elkaar inspireren met lekkere recepten.”

Wanneer ook Anita klaar is bij de visagiste, verschijnt ze in onze fotostudio. Samen gaan ze op de foto. Wat zien jullie er stralend uit dames! We kunnen niets anders zeggen dan dat jullie onwijs trots mogen zijn op het resultaat dat jullie samen behaald hebben!

PowerSlimmer in the picture Astrid

PowerSlimmer in the picture Astrid-Lieke

Lyanda
Coach van Astrid en Lieke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer