Nathalie Deblauwe, 50 Jaar

"Er ging een andere wereld voor me open!*"

In februari 2019 werd ik geopereerd en daarna zat ik niet zo lekker meer in mijn vel. Ik probeerde op mijn voeding te letten maar de weegschaal bleef maar omhoog gaan. Totdat er een moment kwam dat ik dacht: ‘Nu is het genoeg!’.

Na een reclame van PowerSlim die ik op Facebook voorbij had zien komen ben ik er ervoor gegaan. In maart ben ik gestart bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt en ik was er volledig klaar voor!

Alle stappen in het PowerSlim programma werden goed uitgelegd door mijn coach. De eerste weken was het wel wat wennen aan de verandering van mijn voedingspatroon. Gelukkig is er zoveel keuze in snacks en koekjes van PowerSlim dat je na verloop van tijd je lievelingsproducten eruit kan kiezen. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik 6 maaltijden per dag mocht nemen. Ik keek bovendien steeds uit naar de wekelijkse afspraken met mijn coach! Ze gaf mij steeds positieve stimulatie waardoor ik telkens met een goed gevoel naar buiten ging!

Ik wou net voor mijn vakantie mijn doel bereikt hebben. Nu, 3 maanden later, heb ik zelfs mijn doel overschreden!

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Voldoende beweging is net zo belangrijk. Ik ga nu veel fietsen, wandelen en elke week naar de spinning.

Er is een andere wereld voor me open gegaan! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer