Tanja van Lieshout 50 Jaar uit Rosmalen

Elke week begon ik, maar altijd zonder resultaat*

Alleen lukte het me niet

Ik wist al een tijdje dat ik graag een gezonder eetpatroon wilde. Elke week begon ik, maar tot een resultaat kwam het nooit.

Totdat ik op Facebook een advertentie tegen kwam van Super Shape, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Eigenlijk wist ik dat ik het alleen niet kon. Ik heb toen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en kwam zo bij diëtist Michelle terecht.

Ik ben begonnen met het starterspakket van PowerSlim en wist na die week al hoe mijn eetpatroon eruit zou gaan zien en wat ik wel of niet lekker vond. Ik was niet van de shakes en drankjes maar wilde gewoon 2 keer per dag brood, crackers of toast. Het fijne is, dat is gewoon mogelijk.

Samen avondeten met mijn gezin

De avondmaaltijd eet ik gewoon met mijn gezin mee, maar dan alleen groente en vlees. Of ik maak wat met de rijst of penne van PowerSlim. In het kookboek en op de website zijn er genoeg lekkere recepten daarvoor te vinden. Net als de lasagne, die is ook heerlijk.

Als tussendoortje nam ik de melkchocolade chunck of wafels. Helemaal geen straf!

Mijn doel aangepast

In het begin was ik bang dat het me niet zou lukken, maar ik wilde zo graag en de knop ging om. Ik had voor mezelf een doel gesteld, maar ben daar inmiddels al ruim voorbij.

De grootste uitdaging was voor mij dat ik op een punt kwam dat ik stil bleef staan. Michelle en Eveline hebben hun uiterste best gedaan om de oorzaak te vinden en mij erdoorheen te trekken, zodat ik niet op zou geven. En dat is gelukt!

Ik ben trots op mezelf

Ik heb niet alleen mijn doel bereikt, ik voel me ook stukken beter! Elke dag als ik mezelf in de spiegel zie word ik daar heel erg blij van. Ik ben trots op mezelf.

Michelle
Coach van Tanja

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer