Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Leny Caris, 73 Jaar uit Venray

"Eindelijk van mijn overtollige kilo's af!*"

Mijn naam is Leny Caris, altijd ben ik slank, zelfs mager geweest totdat ik 55 jaar werd. Dat je zoveel kunt aankomen van verdriet en opgekropte emoties was voor mij nieuw. Hierdoor ontstonden dan ook mijn slechte eetgewoontes. Maaltijden overslaan en vervolgens verkeerde ongezonde maaltijden kiezen. Na al die jaren mooi slank te zijn geweest sloeg de weegschaal door. Ik was nu echt te zwaar! Volgens mijn internist klopte niks meer. Te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, schildklier te traag en 20 kilo te zwaar..

Vervolgens ben ik 14 jaar lang naar de internist gegaan en heb ik verschillende diëten gevolgd in het ziekenhuis. Helaas geen resultaat. Ik kreeg te horen dat “ieder pondje door het mondje gaat”, terwijl ik het dieet nauwkeurig volgde. Daarna heb ik alles geprobeerd; Sonja Bakker, Weight Watchers, Modifast, afslankpillen etc. Ik begon haast te denken dat er niks bestond waardoor ik mijn overtollige kilo's zou kwijt raken. Toen kwam ik in aanmerking met PowerSlim. Marly (Into Beauty Venray, red.) overtuigde mij tijdens het intakegesprek en ik raakte zo enthousiast dat ik de dag erna meteen begonnen ben met PowerSlimmen. 5 dagen voor mijn verjaardag!

Ik ben inmiddels 5 maanden verder en al héél verrast met het resultaat. Ik zorg weer goed voor mijzelf. Ik eet nu 6 keer per dag, ik beweeg meer én het allerbelangrijkste is dat al mijn klachten verleden tijd zijn. Ik heb weer ontzettend veel energie!

Het is het voor mij dubbel en dwars waard. Ook al ben je wat ouder, het is nog steeds zo belangrijk om jezelf goed te voelen, gezond te zijn en vooral te stralen. Marly, Hans en Dominique, hartelijk bedankt voor jullie begeleiding. Ik blijf nog lekker bij jullie onder controle zodat ik mijn mooie figuur kan blijven behouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Theuntje Cox, 25 jaar uit Horst "Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelf voortzetten*"

Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelfstandig doorzetten, door de regelmaat en inzichten die PowerSlim me heeft gegeven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Frédérique van Ditshuizen, 26 jaar uit Eindhoven "Ik heb routine gevonden in mijn levensstijl!*"

Inmiddels gaat dat heel goed en heb ik routine gevonden in mijn levensstijl, waardoor ik het goed vol kan houden. Ik weet nu ook goed wat ik wel of niet moet eten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer