Leny Caris 75 Jaar uit Venray

Eindelijk van mijn overtollige kilo's af!*

Mijn naam is Leny Caris, altijd ben ik slank, zelfs mager geweest totdat ik 55 jaar werd. Dat je zoveel kunt aankomen van verdriet en opgekropte emoties was voor mij nieuw. Hierdoor ontstonden dan ook mijn slechte eetgewoontes. Maaltijden overslaan en vervolgens verkeerde ongezonde maaltijden kiezen. Na al die jaren mooi slank te zijn geweest sloeg de weegschaal door. Ik was nu echt te zwaar! Volgens mijn internist klopte niks meer. Te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, schildklier te traag en 20 kilo te zwaar..

Vervolgens ben ik 14 jaar lang naar de internist gegaan en heb ik verschillende diëten gevolgd in het ziekenhuis. Helaas geen resultaat. Ik kreeg te horen dat “ieder pondje door het mondje gaat”, terwijl ik het dieet nauwkeurig volgde. Daarna heb ik alles geprobeerd; Sonja Bakker, Weight Watchers, Modifast, afslankpillen etc. Ik begon haast te denken dat er niks bestond waardoor ik mijn overtollige kilo's zou kwijt raken. Toen kwam ik in aanmerking met PowerSlim. Marly (Into Beauty Venray, red.) overtuigde mij tijdens het intakegesprek en ik raakte zo enthousiast dat ik de dag erna meteen begonnen ben met PowerSlimmen. 5 dagen voor mijn verjaardag!

Ik ben inmiddels 5 maanden verder en al héél verrast met het resultaat. Ik zorg weer goed voor mijzelf. Ik eet nu 6 keer per dag, ik beweeg meer én het allerbelangrijkste is dat al mijn klachten verleden tijd zijn. Ik heb weer ontzettend veel energie!

Het is het voor mij dubbel en dwars waard. Ook al ben je wat ouder, het is nog steeds zo belangrijk om jezelf goed te voelen, gezond te zijn en vooral te stralen. Marly, Hans en Dominique, hartelijk bedankt voor jullie begeleiding. Ik blijf nog lekker bij jullie onder controle zodat ik mijn mooie figuur kan blijven behouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer