Anja Zuidema 50 Jaar uit Prinsenbeek

Eindelijk in balans!*

Na een periode van het ontwijken van mijn lichaam, ben ik er voor mezelf uit dat er een knop om moest. Ik ga starten met Powerslim! Met mijn coach Mirella van Bewegingsstudio Fit & Welzijn heb ik afgesproken dat ik na mijn verjaardag het proefpakket van Powerslim ging proberen. Ik was benieuwd of dit enige verandering teweeg zou brengen, want ook ik probeerde zelf al van alles om mijn eetpatroon en levensstijl aan te passen. Het was een strijd die ik al heel lang voerde met mezelf. Het werk in de zorg en de vele onregelmatige werktijden waarmee ik te maken heb, maakten het helemaal al niet gemakkelijk.

Ik moest nu toch echt op consult, ik nam het proefpakket mee met een duidelijk instructie van Mirella! De 3 dagen van het proefpakket gingen me goed af, de producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste: ik begon mij steeds fitter te voelen. Genoeg reden om door te pakken! Ik besloot te starten met het Powerslim programma. Vol goede moed ging ik van start. De eerste dagen gaan goed en ik weet me goed aan mijn schema te houden, maar dan ineens slaat de twijfel toe, ga ik dit wel volhouden!? Ik besluit Mirella een mail te sturen waarin ik uitleg dat ik het niet meer zie zitten. PowerSlim is niets voor mij, en met de feestdagen op komst denk ik dat ik er beter mee kan stoppen. Mezelf met deze dagen ‘zielig’ voelen, nee, dit gaat hem niet worden.

Thuis werd ik gestimuleerd door mijn jongste zoon, omdat hij zei; ‘mama, dit is wat je toch wilt!’. Mirella pakte het gelukkig professioneel op en liet me weten het er samen over te hebben op onze volgende afspraak. Met dubbele gevoelens ging ik naar de volgende afspraak. Suikerverslaving doet rare dingen met je. De gedachten alleen al dat je al het lekkers moet laten staan, dat maakt me onrustig! Tijdens het consult kwam ik erachter dat PowerSlim voor mij nog steeds werkt. Gaan we opgeven? Nee we zetten door! En wat ben ik blij dat ik door heb gezet. De eerste weken gingen niet vanzelf, er ging zoveel om in mijn gedachten. Maar de knop is omgegaan en hoe! Redelijk snel haalde ik mijn gestelde doel maar de kers op de taart bleek dat de knop zodanig omging dat ik uiteindelijk meer dan mijn beoogde doel heb behaald. Maar even zo belangrijk is dat ik me nog nooit zo energiek heb gevoeld. Het gevoel van zin hebben in iets lekkers ken ik niet meer. Het PowerSlim programma is me zo goed bevallen dat ik zelfs de baas ben geworden over mijn suikerverslaving en geen zakken pepernoten meer op eet! Nog dagelijks gebruik ik de producten van Powerslim en de PowerSlim Balance lijn, gewoon omdat ik ze smakelijk vind en er goed mee in balans blijf.  Nooit gedacht dat er nog eens tegen me gezegd zou worden dat ik wat méér moet eten!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer