Chantal Zwaard 44 Jaar uit Vlaardingen

Een manier waarop ik het ook kan volhouden!*

Ik was ongelukkig met mijn lichaam. Intensief sporten is voor mij helaas geen optie en dus was ik op zoek naar een manier om mijn eetgewoonten aan te passen. En dan op een manier waarop ik het ook kon volhouden.

Via Facebook kwam ik op de pagina van Carole uit, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, en dat sprak me gelijk aan. Ik heb toen meteen met haar een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek.

Er was direct een klik en de uitleg was geweldig. Dit was precies wat ik nodig had. Ik was enthousiast, had er zin in en heb meteen het startpakket meegenomen. De volgende dag ben ik begonnen!

In het begin moest ik even wennen aan de nieuwe manier van eten, maar de resultaten waren een enorme stimulans. Mijn PowerSlim coach Carole heeft me altijd met raad en advies bij gestaan en daarbij ook vooral benadrukt wat er allemaal al goed ging.

Ik had voldoende inspiratie, want de meest heerlijke recepten kon ik eenvoudig vinden via de website van PowerSlim. Een bijkomend voordeel was, dat ik veel handiger ben geworden in de keuken en dat ik nu niet meer per se een pakje of zakje nodig heb om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ik heb onwijs lekker gegeten tijdens het PowerSlim programma, echt geweldig!

Ik ben nu ruim 3 maanden in balans en kom nog één keer per maand bij Carole, dat vind ik heel prettig.

Ik ben echt super blij dat ik PowerSlim gevonden heb. Het heeft mijn leven enorm veranderd! Ik ben nu wel gelukkig met mezelf! Echt geweldig!

Carole
Coach van Chantal

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer