Queenie van Bossele 42 Jaar

Een lange zoektocht met een super resultaat!*

Ik voelde mij niet meer goed in mijn vel
Ik ben mama van een dochtertje van 6 jaar en een zoontje van 4 jaar. Na mijn twee zwangerschappen bleven de kilo's er maar aan kleven. Door de drukte van het werk en mijn gezin vond ik geen tijd om te gaan sporten. Intussen heb ik verschillende pogingen ondergaan om mijn gewicht kwijt te raken. Ik had telkens even resultaat maar dat was altijd van korte duur. Ik voelde mij niet meer goed in mijn vel. Mijn kleding zat te strak. Het zag er allemaal niet meer zo mooi uit maar ik weigerde een maatje groter te gaan kopen.
Mijn conditie was intussen onder nul gezakt. Zo kon het niet verder!

Werken aan onze fysiek
Ik besloot samen met mijn man naar een studio voor figuurcorrectie te gaan en hoopte op deze manier mijn gewicht kwijt te raken. Ik was al heel snel veel centimeters kwijt, maar ondanks alles bleef mijn gewicht aan de hoge kant. Intussen had ik wel meer spieren en mijn conditie was wel oké, toch al iets. Doordat mijn gewicht nog zo hoog was begon ik de hoop wat te verliezen. Ik dacht dat een gezond gewicht niet aan mij besteed was.

Ik verkies eten boven shakes
Mijn vriendin was gestart met een caloriearm dieet en was intussen redelijk wat kilo's kwijt. Ze stelde voor dat haar coach van dat programma even bij mij langs zou komen om uitleg te geven over het dieet en de producten. Ze kwam langs en liet mij de shakes en de thee proeven. Ik vond de smaken maar niets en ik had veel problemen met voldoende vocht binnen te krijgen. Drinken was een hele opgave. Dat dieet was dus zeker niets voor mij.

Op zoek naar het geschikte dieet
Ik besloot om via internet wat informatie in te winnen omtrent de soorten diëten die er allemaal waren. Ik hoopte iets te vinden wat voor mij zou kunnen werken. Ik wou gewicht verliezen op een verantwoorde manier met een blijvend resultaat. Na lange tijd vond ik een programma dat wel bij me leek te passen.

De site van PowerSlim
Ik kwam terecht op de site van PowerSlim. Ik zag de gegevens van een PowerSlim coach bij mij in de buurt, en ze leek mij heel leuk. Ik maakte onmiddellijk een afspraak en kreeg deskundige uitleg over de klassieke diëten. Ook gaf ze een uitgebreide uitleg over het PowerSlim programma en het ruime assortiment aan producten dat ze verkocht. Ik was onder de indruk en kon mij volledig vinden in het "dieet", of beter gezegd, de levenswijze.

Het ruime assortiment van de PowerSlim producten
Ik stond versteld van het grote aanbod: muesli en ontbijtgranen, stracciatella pudding, als tussendoortje wafeltjes, koekjes of als je weinig tijd hebt, de ready to go producten en het grote assortiment repen. In het weekend kan je zelf genieten van chips of nootjes. Was dit een dieet?

Mijn twijfels
Ik ben altijd een beetje wantrouwig geweest over proteïne diëten. Ik twijfelde even maar heb dan toch de stap gezet en besloot na de verjaardag van mijn dochtertje van start te gaan. Ik zette direct een knop in mijn hoofd om en ging er voor. Dat ging heel goed! De producten waren lekker en na de eerste week voelde ik me al energieker.

Mijn coach werd mijn vriendin en vertrouwenspersoon
Het was een plezierige weg die ik bewandeld heb samen met de topbegeleiding van mijn coach, en ook vriendin, die dit resultaat mogelijk heeft gemaakt. Ze stond altijd voor mij klaar. Het was voor mij geen dieet of opgave, het was een topervaring!

Had ik dit eerder geweten
Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, had ik dit maar veel eerder gevolgd en gedaan. Ik raad iedereen aan die een afslankprogramma wil volgen, om dit onder begeleiding te doen. Dit maakt alles namelijk veel eenvoudiger. Niet twijfelen maar investeer in jezelf!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer