Janneke Broers-van Welie 33 Jaar uit Tiel

Eén ding was duidelijk: ik kan het niet alleen*

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel. Ik ging niet meer op foto’s, ontweek zo veel mogelijk alle spiegels en de weegschaal ontweek ik al helemaal. Totdat op vakantie bij mij de knop om ging. Dit moet anders! Ik wil mijn dochters een ander voorbeeld meegeven en gewoon in bikini op het strand ‘durven’ liggen.

Toen ik dit eenmaal aan mijzelf had toegegeven, ben ik op zoek gegaan naar welke methode bij mij zou passen. Eén ding was voor mij duidelijk na heel veel pogingen die ik zelf eerder had ondernomen; ik kan dit niet alleen, ik heb begeleiding nodig. Al snel kwam ik uit bij PowerSlim en heb ik Natalie gemaild, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik kreeg gelijk een mail terug en de eerste afspraak was snel gemaakt.

Bij de eerste afspraak heb ik bij Natalie aangeven dat ik mijn gewicht niet wilde weten. We hebben samen gekeken wat mijn streefgewicht zou zijn en spraken af dat ik volgende zomer in bikini op het strand zou durven liggen. Elke week kreeg ik van Natalie te horen hoe de voortgang ging, maar mijn gewicht heb ik niet geweten totdat ik aangaf dat ik er aan toe was om het te weten.

Ondertussen ging het super goed, het PowerSlim programma was niet moeilijk vol te houden en ik kon lekkere dingen eten. Ook mijn man en kinderen aten regelmatig hetzelfde als ik, eventueel aangevuld met rijst, aardappelen of pasta. Ik vond niet alle producten even lekker, maar daarom is het starterspakket ook fijn, je kan op deze manier veel producten uitproberen.

De wekelijkse afspraken met mijn coach Natalie vond en vind ik nog steeds prettig, samen bespreken we hoe de week is gegaan en of ik nog ergens tegenaan ben gelopen. Maar ook tussendoor kan ik haar altijd appen voor hulp of advies of om een succesmomentje te delen.

Nu ik mijn doel bijna heb bereikt, merk ik dat lekkerder in mijn vel zit en zelfverzekerder ben. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: ik voel me gezond!

Natalie
Coach van Janneke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer