Carole van Herk, 36 Jaar uit Vlaardingen

"Door mijn succes ben ik zelf ook coach geworden!*"

Tijdens mijn zwangerschappen ben ik aardig wat kilo’s aangekomen. Ik vond het heel lastig om weer lekker in mijn vel te komen. Nadat mijn jongste zoon in mei 2015 is geboren, heb ik van alles geprobeerd. Ik heb ongeveer elk dieet uitgeprobeerd en een Personal Trainer in de arm genomen. Helaas gaf dit alles niet het gewenste resultaat.

In juni 2017 was ik er helemaal klaar mee. Ik ging op zoek naar een manier waarbij je lekker kunt blijven eten, je een grote variatie aan producten hebt en wat makkelijk te volgen is. Ik kwam uit bij het PowerSlim programma. Wat een verademing was dat! Ik had niet eens het gevoel dat ik een dieet volgde.

Door PowerSlim zit ik beter in mijn vel, ben ik vrolijker en heb ik veel meer zin in het leven!

Het geweldige gevoel en mijn toegenomen zelfvertrouwen heeft er voor gezorgd dat ik het roer heb omgegooid. Ik heb me laten omscholen tot schoonheidsspecialiste en PowerSlim voedingscoach. Dit past perfect bij mij!  

Het coachen van mensen naar een gezond en gelukkig leven geeft mij zoveel voldoening! Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn. Het is iedere keer weer geweldig om te zien dat mijn PowerSlimmers hun doel behalen! Ook wanneer iemand even stilstaat motiveer ik ze weer om door te zetten. Op die manier doen we het echt samen!

PowerSlim coach Carole, van Beauty and Balance 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Carole van Herk, 36 jaar uit Vlaardingen "Door mijn succes ben ik zelf ook coach geworden!*"

Het coachen van mensen naar een gezond en gelukkig leven geeft mij zoveel voldoening! Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer