Isabella Kaag 50 Jaar uit Rotterdam

Door de heerlijke gerechten is het goed vol te houden*

Ik ben Isabella, 50 jaar en vanaf februari gestart met het PowerSlim programma bij Susanne, een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Na vele pogingen besloot ik dat ik nog één keer alles op alles wilde zetten voor een gezonde levensstijl. Mijn vriendin Yvonne was het gelukt door PowerSlim en zo ben ik op zoek gegaan naar een coach bij mij in de buurt. Samen met Susanne Meijbaum (Feelgood voedingscoach) ben ik aan de slag gegaan. Susanne motiveert mij en geeft tips als het iets minder gaat. Dan ga ik naar huis met extra energie om de nieuwe week te starten.

Ik eet heerlijk van de PowerSlim gerechten. De tussendoortjes zijn heerlijk, de melkchocolade chunk en wafeltjes blijven mijn favorieten! Ook heb ik het wandelen weer opgepakt en ben ik gestart met krachttraining. Dit om mijn lijf wat strakker te krijgen.

Ik krijg complimenten van mensen uit mijn omgeving en dat voelt heerlijk. Als ik nu kijk naar de foto die op het begin is gemaakt en de foto zoals ik er nu uit zie, dan ben ik zo blij dat ik met PowerSlim ben gestart. Door de heerlijke gerechten is het goed te doen. Ook de 6 eetmomenten op een dag zijn heel fijn, dit helpt mee in het volhouden. Deze laatste loodjes gaan mij zeker lukken!

Susanne
Coach van Isabella

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer