Tea de Ruijter, 54 Jaar uit Hardinxsveld

"Dit motiveert me om niet terug te vallen!*"

Snurken – ik wist dat ik dat deed en dat het erger werd. Ik kreeg er last van. Daarom maakte ik een afspraak voor een intake gesprek in een slaap/waak kliniek. Ergens, diep van binnen, voelde ik dat wellicht mijn overgewicht de oorzaak zou kunnen zijn. Ook daar had ik last van: ik zat niet lekker in mijn vel en vond dat mijn kleding niet langer leuk stond.

Daarom heb ik na onze vakantie, op 1 augustus 2019, een kennismakingsgesprek gepland bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Rebecca van La Peau Satin in Gorinchem.

Rebecca’s enthousiasme sloeg op mij over, ik koos voor PowerSlim en annuleerde de afspraak in de slaap/waak kliniek. Achteraf gezien was dit een uitstekende beslissing.

Ik stelde voor mezelf een doel. Omdat ik schildklierproblemen heb, ging ik er van uit dat het een lastig en langdurig traject zou worden.

Door mijn drukke leven vergat ik vaak te eten. Het PowerSlim programma bracht structuur in mijn eetpatroon. De eerste weken zette ik het alarm van mijn telefoon, om vooral de tussendoortjes niet te vergeten. Ik vind de producten lekker en de recepten bieden enorm veel afwisseling.

Tijdens het traject bleek dat ik me voor niets druk had gemaakt. Het ging me heel gemakkelijk af en ik zag mijn doel steeds dichterbij komen. Ik heb ook niet het gevoel gehad dat ik een dieet volgde. Ik zie het nu vooral als een leefstijl, waarbij ik me prettig voel. Ik eet heerlijk en geniet van mijn tussendoortjes. De gesprekken met de coaches Rebecca en Astrid werkten goed voor me. Goede raad en tips te over.

Nu ik dit schrijf, een week voor kerst, heb ik mijn doel weten te bereiken. Ik zit weer lekker in mijn vel en mijn kleding staat leuker. Dat – en het feit dat ik me fit en vrolijk voel, is mijn motivatie om niet meer in mijn oude gewoontes terug te vallen.

 

Coach Astrid over Tea:

Bij Tea gaat resultaat en gezelligheid hand in hand. Omdat ze werkelijk iedere week dichter bij haar doel kwam zat de stemming er altijd gelijk goed in. Anderzijds dacht en denkt ze telkens ook goed na over de week die voor haar lag en stelde gerichte vragen over de lastige momenten die er aan kwamen. Ze stond altijd open voor onze adviezen. Ik ben supertrots op Tea!

Astrid
Coach van Tea

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer