Kristel van Aule 45 Jaar uit Helmond

Dit is wat ik nodig had, een stok achter de deur*

PowerSlim in één woord: geweldig!

Na meerdere pogingen om mijn doel te bereiken en van alles geprobeerd te hebben, was ik er in november 2019 helemaal klaar mee.

Ik zat niet lekker in mijn vel, zat met een burn-out thuis en daardoor at ik de hele dag door ongezonde dingen waardoor ik me nog ellendiger ging  voelen.

Via via hoorde ik over het PowerSlim programma. Ik dacht: ‘Het is nu of nooit’ en heb een afspraak gemaakt. Mijn coach Saskia heeft me alles uitgelegd. Ik was helemaal om ben en er 100% voor gegaan.

Waar ik normaal erg veel moeite moest doen om het vol te houden, verbaasde mij dat me dit zo makkelijk af ging. Dat komt vast en zeker door de geweldige begeleiding van mijn PowerSlim coach Saskia en het resultaat dat ik zag, terwijl ik gewoon lekker kon blijven eten en geen snaaimomenten had. Natuurlijk heb ik wel af en toe een moeilijk moment gehad maar vergeleken met andere diëten was dit niks.

De producten van PowerSlim zijn erg lekker en ook de recepten zijn lekker en makkelijk. Je leert hierdoor echt anders eten en de juiste keuzes te maken maar vooral erg lekker en gevarieerd te koken.

De steun van Saskia is super, ze staat altijd voor je klaar! En dat met iemand zoals ik, die erg veel moeite heeft om de juiste keuzes te maken, is dit erg fijn. Dit is wat ik nodig had, een stok achter de deur.

Ik heb mijn doel nu bereikt en ben weer aan het werk. Dat voelt geweldig! Ook mijn levensstijl is erg veranderd, ik weet nu wat ik wel en beter niet kan eten en dat had ik een half jaar geleden niet gedacht .

Saskia, dankzij jouw geweldige begeleiding heb ik mijn doel bereikt. Voorlopig kom ik nog regelmatig bij je langs voor de geweldige motivatie die je me iedere keer weer geeft!

Saskia
Coach van Kristel

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer