Yvonne Peeters, 54 Jaar uit Venray

"Dit is het beste voor mij ooit!*"

Mijn naam is Yvonne Peeters en ik ben 49 jaar oud, 29 jaar gelukkig getrouwd en 3 lieve dochters. Ik ben mijn hele leven al te zwaar geweest. Toen ik zestien jaar was begon ik met mijn eerste dieet. Er volgde nog vele diëten, maar de kilo`s gingen er niet van harte af.

Nu is het geval dat ik een hele slechte rug heb met de nodige pijn erbij. Er zitten nu nog zo’n acht hernia`s in mijn rug. Vorig jaar oktober ben ik voor de vierde keer geopereerd aan een hernia. De neurochirurg vertelde mij dat ik met mijn rug eigenlijk graatmager zou moeten zijn. Bewegen is voor mij zeer gering door de vele pijn die er altijd aanwezig is. Daarnaast slik ik nog de nodige pijnstillers die het afvallen bemoeilijken.

Toen kwam mijn lichtpunt. Ik hoorde via een kennis over PowerSlim en ik was meteen heel enthousiast. PowerSlim coach Marly Philipsen van Into Beauty in Venray kende ik al een beetje en ik heb haar direct gebeld voor een afspraak. Niet alleen een goed afslankprogramma is belangrijk maar goede begeleiding is ook zeer belangrijk en die heb ik daar absoluut gevonden. Marly als consulente en Hans haar echtgenoot als luisterend oor en in de verkoop van de producten van PowerSlim. Ik ben er zo ontzettend blij mee en het afslankprogramma is zo makkelijk vol te houden. Mijn lichaam hoeft nu minder gewicht mee te nemen. Daar ben ik ook heel blij mee. Ik raad het iedereen aan die gewicht wil verliezen. Voor medische redenen of gewoon om er goed uit te zien. Door de vele eiwitten die in de producten zitten krijg je er ook nog een hele mooie en zachte huid van. Nog een voordeel.

Dit is het beste afslankprogramma voor mij ooit en dat zal altijd in mijn leven een rol blijven spelen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer