Yvonne Peeters 56 Jaar uit Venray

Dit is het beste voor mij ooit!*

Mijn naam is Yvonne Peeters en ik ben 49 jaar oud, 29 jaar gelukkig getrouwd en 3 lieve dochters. Ik ben mijn hele leven al te zwaar geweest. Toen ik zestien jaar was begon ik met mijn eerste dieet. Er volgde nog vele diëten, maar de kilo`s gingen er niet van harte af.

Nu is het geval dat ik een hele slechte rug heb met de nodige pijn erbij. Er zitten nu nog zo’n acht hernia`s in mijn rug. Vorig jaar oktober ben ik voor de vierde keer geopereerd aan een hernia. De neurochirurg vertelde mij dat ik met mijn rug eigenlijk graatmager zou moeten zijn. Bewegen is voor mij zeer gering door de vele pijn die er altijd aanwezig is. Daarnaast slik ik nog de nodige pijnstillers die het afvallen bemoeilijken.

Toen kwam mijn lichtpunt. Ik hoorde via een kennis over PowerSlim en ik was meteen heel enthousiast. PowerSlim coach Marly Philipsen van Into Beauty in Venray kende ik al een beetje en ik heb haar direct gebeld voor een afspraak. Niet alleen een goed afslankprogramma is belangrijk maar goede begeleiding is ook zeer belangrijk en die heb ik daar absoluut gevonden. Marly als consulente en Hans haar echtgenoot als luisterend oor en in de verkoop van de producten van PowerSlim. Ik ben er zo ontzettend blij mee en het afslankprogramma is zo makkelijk vol te houden. Mijn lichaam hoeft nu minder gewicht mee te nemen. Daar ben ik ook heel blij mee. Ik raad het iedereen aan die gewicht wil verliezen. Voor medische redenen of gewoon om er goed uit te zien. Door de vele eiwitten die in de producten zitten krijg je er ook nog een hele mooie en zachte huid van. Nog een voordeel.

Dit is het beste afslankprogramma voor mij ooit en dat zal altijd in mijn leven een rol blijven spelen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer