Marian Hersbach 63 Jaar uit Culemborg

Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt!*

Plotseling was de grens bereikt en nam ik een besluit. Ik zei tegen mezelf; “Nu is het mijn tijd en dit wil ik anders”.

Het leven loopt niet altijd zoals je het voor ogen hebt. Ik belandde in een rottige situatie en maakte vervelende jaren mee, waarin ik mezelf vooral troostte met het eten van lekkere dingen. Toen ik langzaam weer wat grip kreeg op mijn leven, besefte ik dat mijn buikomvang in forse mate was toegenomen. Bewegen ging daardoor minder goed en kleding vond ik vreselijk staan. “Dit wil ik anders…” zei ik tegen mezelf.

Er volgde een intakegesprek bij het PowerSlim center La Peau Satin in Culemborg. Het programma sprak me direct aan. De handige weekmenu’s uit het boek waarbij je zelf groenten, vlees, vis en zuivel moet toevoegen waren perfect voor mij. In het boek staan lekkere recepten met daarbij zelfs een boodschappenlijst. De wekelijkse bezoeken aan mijn coach Sandra waren voor mij een goede stok achter de deur. Zij motiveerde mij zodat ik er vol voor kon gaan.

Inmiddels ben ik gestart met de 3e en laatste fase van het PowerSlim programma, de balansfase. Hierin bouw ik langzaam het aantal koolhydraten verder op tot een voor mij acceptabele hoeveelheid.

Ik ben blij dat ik voor PowerSlim heb gekozen, ik zit lekkerder in mijn vel en kleding staat nu veel leuker.

Heel graag maak ik gebruik van het aanbod van mijn coach om nog een jaar lang maandelijks op consult te komen, want dit behaalde resultaat wil ik nooit meer kwijt.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer