Eveline Laugs 42 Jaar uit Echt

Die voor- en na-foto’s waren bewerkt, dacht ik*

Je kent dat gevoel wel. Je wéét wel dat je iets te zwaar bent, maar het kan allemaal nog net. Althans, dat hou je jezelf voor. En dan zie je jezelf terug op een foto en denk je: “Ik ben er klaar mee, dit móet anders!”. Naar een diëtiste, calorieën tellen, op ieder pakje kijken naar de ingrediënten? Dat zag ik niet zo zitten. En maaltijdvervangers? Daar geloofde ik nooit in. Die voor- en nafoto’s die ik vaker voorbij zag komen waren in mijn ogen allemaal bewerkt.

Tót het moment dat een bekende van mij enthousiast vertelde over het PowerSlim programma. Na het beluisteren van haar verhaal en goede ervaringen wilde ik dit ook gaan proberen. Dit met de instelling: Baat het niet, dan schaad het niet. En zo kwam ik bij Elvira terecht, een PowerSlim coach bij mij in de buurt

Geen zin om te koken

Na nog één keer McDonalds en KFC, en na alle chips in huis te hebben opgegeten ben ik in september 2019 gestart met PowerSlim. En het was helemaal niet zwaar of moeilijk. Ik heb echt de knop omgezet. Ik werk 32 uur per week en ook mijn man heeft een drukke baan. Met twee jonge kinderen heb je niet altijd veel tijd en zin om te koken. Ik kan het wel, maar het is niet mijn hobby om uren in de keuken te staan. PowerSlim bood gemak en houvast. 's Ochtends voor het werk maakte ik mijn ‘lunchbakje’ klaar: 10 kleine cherrytomaatjes, toast met hüttenkäse en kipfilet en een hardgekookt eitje. Daarnaast een chocodrankje als ontbijt en drie lekkere repen mee. Ik heb de producten van PowerSlim altijd met smaak gegeten. En nog!

Complimentjes zijn zo fijn

Rondom Kerstmis was ik al goed op weg naar mijn doel! Mijn coach Elvira heeft me iedere week gesteund en aangemoedigd. Ze was bij vragen ook altijd bereikbaar. Bemoedigende woorden als ‘je doet het super goed’ en ‘je bent een topper’ werkte voor mij zeer motiverend. Want ook al zeggen we allemaal dat we geen complimentjes nodig hebben, ze zijn zooo fijn!

Tijdens kerst gaf Elvira mij de tip dat ik ook best even mocht genieten. Niet meteen alles overboord en teveel eten, maar wel éven van het strikte af. Dat heb ik gedaan en ging super goed.  

Mijn favoriete PowerSlim producten zijn de toast en de vanille wafels. Vooral van die laatste kan ik geen genoeg krijgen. Maar ook de pannenkoeken en de fusilli vind ik lekker. Die laatste ook koud met tonijn en in het seizoen met asperges.

Een jaar in balans

In april 2020 heb ik mijn doel behaald, een echte mijlpaal. Ik heb meteen iedereen geappt, zo blij was ik. Dat had ik aan het begin nooit verwacht en daar ben ik stiekem wel heel trots op. Het was echt een eyeopener hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en te ervaren wat een gezonde levensstijl met je doet.

Ik ben nu al een jaar op mijn streefgewicht. Dat is niet altijd makkelijk, want verleidingen liggen op de loer en ik zal altijd bewust om moeten gaan met mijn eetpatroon. Maar, moeilijk is het ook niet. Je mag echt wel een keer iets lekkers, zoals een pizza of een stukje vlaai. Door de week het gezonde ritme weer oppakken en weg zijn de extra onsjes.

Het mooiste van alles zijn de complimentjes uit mijn omgeving. Twee directe collega's zijn zelf ook met PowerSlim gestart, omdat ze mij zagen stralen. Hoe leuk is dat?! Terugvallen is voor mij geen optie meer. Voor mij is er nu een maximaal gewicht. Als ik dat bereik dan ben ik weer even heel streng voor mezelf. Want bij het terugkijken van foto’s wil ik nooit meer denken ‘Oh nee, ben ik dat?’ Ik wil me alleen nog maar trots voelen. Ik zit super goed in mijn vel en ik ben erg blij met het behaalde resultaat

Elvira
Coach van Eveline

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer