Colinda de Bie 50 Jaar uit Honselersdijk

Die oude spijkerbroek kan ik ook weer aan!*

Mijn naam is Colinda de Bie, getrouwd en moeder van twee tieners. Ook voor mij is het PowerSlim programma een succes geworden! Als ik nu terug denk aan het moment in januari dat ik besloot mij aan te melden bij Studio Lianne voor het PowerSlim programma, kan ik alleen maar blij worden.

Na jaren van steeds een paar kilo’s zwaarder worden, weer afvallen door middel van verschillende diëten en vervolgens toch weer aankomen, was ik op het punt gekomen dat ik er genoeg van had en echt radicaal het roer om moest gooien; geen emotie-eten meer, geen “troostvoer” meer, minder verkeerde tussendoortjes en gezonder gaan eten. Maar hoe doe je dat?

Ik betrapte mezelf erop dat ik het vaak al na een paar weken weer opgaf en terugviel in mijn oude gewoontes. Het was duidelijk dat het mij alleen niet meer lukte en de o zo bekende “stok-achter-de deur” nodig had.

In december viel mijn oog op een artikel van PowerSlim. In eerste instantie dacht ik nog: “weer zo’n ‘crashdieet’ met mooie beloften”, maar het bleef toch in mijn achterhoofd rondspoken. En na de kerst, jaarwisseling en verjaardag van mijn zoon, waar er weer veel gegeten en genoeg gesnoept was, besloot ik toch me eens te gaan verdiepen in PowerSlim. Zo kwam ik op het adres van Studio Lianne in Honselersdijk, nota bene bij mij in het dorp en nog een bekende ook! Tel daarbij op de aanbieding van het starterspakket in de maand januari en de drempel was voor mij bijna verdwenen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb mij aangemeld.

Tijdens het intakegesprek met Lianne raakte ik enthousiast. Thuisgekomen met het starterspakket, met daarin onder andere een kookboek met veel recepten, menu’s en diverse PowerSlim producten heb ik eerst eens alles rustig doorgelezen en aan de hand daarvan een boodschappenlijstje samengesteld.

En toen was daar de start op maandag. Wat viel dat mee! Ik heb werkelijk geen enkele moeite gehad. De meeste producten uit het starterspakket waren gewoonweg lekker. En samen met de recepten heb ik de eerste week heerlijk gevarieerd en smakelijk gegeten. Op naar het eerste, gerekend vanaf de start, weegmoment. Dat was pas een echte opsteker! De eerste resultaten waren er! Voor mij was er toen geen weg meer terug.

Vanaf dat moment was iedere week bij Studio Lianne een klein feestje: wegen, blij zijn met het resultaat en onder het genot van een kopje groen thee , een gezellig praatje met Lianne over hoe het de afgelopen week was gegaan en kreeg ik diverse tips mee naar huis voor de komende week. En natuurlijk weer kon ik weer kiezen uit de vele soorten PowerSlim producten (al had ik wel een aantal favoriete producten die thuis niet mochten ontbreken in de kast!). Op die manier heb ik de afgelopen maanden de etentjes, de feestjes en de vakantie overleefd en mij zonder moeite kunnen houden aan mijn nieuwe eetgewoontes.

Door de uiteenlopende producten van PowerSlim heb ik geen moment het gevoel gehad dat ik aan het lijnen was, want ik kon immers “gewoon” eten en genoot ondertussen van de vele soorten tussendoortjes. De recepten waren erg lekker en volgens mijn familie rook het heerlijk in de keuken!

Voor ik het wist, had ik mijn streefgewicht bereikt. En zelfs de week erna was ik nog afgevallen!

Hoe leuk zijn de complimentjes van familie, vrienden en collega’s nu over je nieuwe “ik”. En dan nog maar niet te spreken over het aanschaffen van kleding. Nu zoek ik zelfs naar maat 36/38 en S/M. En die oude spijkerbroek in de kledingkast kan ik ook weer aan! Nu de laatste fase; zorgen dat ik op gewicht blijf. Maar met de goede begeleiding van Lianne gaat dit zeker lukken.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Monique Renken, 52 jaar uit Ede "Het is een investering, maar dat heb ik er graag voor over!*"

Het PowerSlim programma is een investering in een gezondere levensstijl en daar had ik het wel voor over. Nu ik mijn doel heb behaald merk ik de vele voordelen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natascha van Daalen, 39 jaar uit Westervoort "Ik weet nu hoe het beter en lekkerder kan*"

Ik heb heel veel geleerd, over wat ik beter wel en niet kan eten en wat het met je lijf en gezondheid doet. Ik ben me nu veel bewuster van wat en hoe ik eet.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer