Nancy de Ceuster 53 Jaar

Deze 'nieuwe ik'... die wil ik houden!*

De hele dag sta ik tussen het eten, dus de verleiding was soms erg groot. De meeste mensen moeten één keer per week of maand eens 'nee' zeggen tegen taart, ik moet dat de hele dag. Als eigenaresse van een bakkerij had ik veel verleidingen en weinig regelmaat. Mijn gewicht leed daaronder... en ik dus ook.

Ik zag een klant in de bakkerij steeds slanker worden en ik dacht, 'Dat zou ik ook graag willen!'. Ik heb bij haar eens geïnformeerd hoe zij dit deed, ze vertelde me over PowerSlim. Dus startte ik in het voorjaar van 2017, na een kennismakingsgesprek, met het PowerSlim-programma bij een PowerSlim center bij mij in de buurt.

Mijn eerste week al zette ik al meteen een record neer, de kilo's vlogen er werkelijk af. En gek genoeg vind ik het niet eens moeilijk. Logisch ook, want ik mag zes keer per dag eten. Lekker eten zelfs. De verleiding in de winkel, die leerde ik weerstaan omdat ik een alternatief had!

Wekelijks ging ik op consult bij mijn coach en week na week zag ik het getal op de weegschaal dalen. Tot ik in de zomer mijn streefgewicht bereikte! Ik voel me echt fitter en ik hoor ook vaak dat ik er jonger uit zie.

Langzaam aan ga ik nu richting gewichtsbehoud en ook dan mag ik regelmatig naar mijn PowerSlim coach, want deze 'nieuwe ik...' die wil ik houden. Mijn coach leert me het evenwicht zoeken dat mijn lichaam nodig heeft. Ik heb ook nog wat om naar uit te kijken, want dit najaar stapt mijn dochter in het huwelijksbootje en ik heb al een mooi jurkje klaar hangen. Stralen ga ik doen, met mijn nieuwe figuur!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer