Janny van Limpt, 36 Jaar uit Reusel

"De weegschaal werd mijn grote vriend*"

De slankste ben ik nooit geweest, maar na 2 zwangerschappen had ik toch behoorlijk wat extra kilootjes verzameld die er ondanks dat ik al extra was gaan sporten niet graag af wilden. Eigenlijk was ik al langer helemaal klaar met dat gewicht. Ik wilde weer fit en gezonder worden. Maar hoe moest ik dat gaan aanpakken?

Tijdens de ‘Summerfaces’ van Facesskincare in Reusel, waar ik regelmatig kom voor de behandeling van acne, kwam ik Els van Oorschot tegen van Slim & Shape uit Bladel. Ik raakte met haar in gesprek en had direct een gevoel van “dit is leuk”, zij weet uit ervaring waar ze het over heeft. Els was heel positief en enthousiast, maar daarnaast ook zeker eerlijk en oprecht. “Ook met PowerSlim moet je er hard voor werken, maar het kan wel zeker het goede steuntje in de rug zijn en ik ben jouw stok achter de deur”. Waren haar motiverende woorden.

Dit was precies wat ik op dat moment nodig had. Het was alleen wel net voor mijn zomervakantie. Dat vond ik geen handig moment om met PowerSlim te beginnen. Wel heb ik deze periode gebruikt om mij verder te verdiepen in deze afslankmethode om half september een afspraak te maken voor een intakegesprek. Die ‘klik’ van het 1e moment was er nog steeds en ik ben ook zonder twijfel er direct voor gegaan.

Verbaasd over hoe goed het afslankprogramma in elkaar steekt en zeker niet onbelangrijk hoe lekker bijna alle producten zijn, ging het afvallen als vanzelf. Je kan zoveel en zo makkelijk variëren met de producten, daarnaast eet ik geen vlees en zelfs dan is er veel keus. Ik werk in onregelmatige diensten. Overdag, avond, nacht, het maakt met PowerSlim niet uit  als je maar regelmatig iets blijft eten. De eetmomenten zijn de momenten om naar uit te kijken. Zó smaakvol zijn de producten.

Ik heb de Sinterklaas en kerstperiode dan ook prima overleefd zonder maar een keer het gevoel te hebben dat ik zielig was. Ik had immers gezorgd voor mijn eigen verantwoorde alternatieven.

Mijn wekelijkse uitje richting de weegschaal begon ik leuk te vinden! Daarnaast ben ik nu flink aan het hardlopen, dat gaat beter dan ooit. Begin januari was ik klaar met fase 1 en op mijn streefgewicht. Nu ben ik volop aan het experimenteren met verantwoorde, gezonde tussendoortjes en alternatieve voor alles wat kant en klaar te verkrijgen is. Dat is erg leuk, en vaak verrassend lekker. Ik ben super trots op mijn nieuwe lichaam. De reacties zijn overweldigend. Maar bovenal ben ik super blij dat ik nu een gezond en fit lichaam heb. Als je twijfelt over PowerSlim… ik zeg doen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer