Marja Hurkens 65 Jaar uit Rosmalen

De nabegeleiding is voor mij een enorme stok achter de deur*

Ik was ontevreden over hoe ik eruit zag en had moeite om veel te wandelen. Daarom besloot ik om hier wat aan te gaan doen.

Ik ging naar een coach bij mij in de buurt, Super Shape. Ik heb voor hen gekozen vanwege de wekelijkse begeleiding en de begeleiding die je krijgt nadat je je doel hebt behaald. Want uit het verleden weet ik dat dat de grootste uitdaging voor mij is, om in balans te blijven.

Het PowerSlim programma sprak me meteen aan. Ik heb alleen een klein beetje getwijfeld over de kosten, maar doordat ik zag dat mijn dochter ook goede resultaten behaalde bij Super Shape was ik meteen enthousiast.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en houd ik dit nu al een half jaar vast! Ik heb weer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben weer blij met mezelf!

Voorheen waren de feestdagen en carnaval altijd een enorme uitdaging om in balans te blijven. Dankzij de begeleiding van mijn coach Eveline is dat nu geen probleem gebleken. Je moet je niet gek laten maken in de winkels door alles wat er ligt. 

Ook leuk was te merken dat je prima kunt snaaien, mocht je daar eens zin in hebben, maar dan op een verantwoorde manier. Het is anders snacken maar toch lekker. Ik heb namelijk geleerd hoe ik anders kan eten, ik hoef niet minder te gaan eten. Sowieso kun je heel lekker koolhydraatarm eten. Dat bevalt me heel goed en dat blijf ik zeker doen!

Wij vinden bijvoorbeeld courgetti (spaghetti gemaakt van courgette) met garnalen en champignons heel erg lekker, of Chinese roerbakgroenten met kipshoarma. En natuurlijk gebakken zalm met wortelpeterselie! Wortelpeterselie is een heerlijke koolhydraatarme vervanging voor bijvoorbeeld aardappelschijfjes. Een echte aanrader!

Als je je doel wilt bereiken, moet je zeker weten dat je het wil en ervoor gaan. Dan kun je het! Je doel voor ogen houden doet veel. Je coach doet de rest. Haha :-)

Ik ben erg blij met het resultaat en blijf daarom voorlopig nog onder begeleiding, want ik merk dat Eveline een enorme stok achter de deur voor mij is.

Coach Eveline:

Ik vind het hartstikke leuk om te zien hoe fanatiek Marja aan de slag is gegaan met het PowerSlim programma. In balans blijven is haar grootste uitdaging, maar ook dat pakt Marja fanatiek aan. Zelfs de feestdagen, diverse verjaardagen en carnaval heeft ze met verve doorstaan. Marja bereidt zich goed voor op mogelijke valkuilen en kijkt vooral naar wat er wel mogelijk is in plaats van wat er niet mogelijk is. Dat zijn twee hele belangrijke succesfactoren bij het op gewicht blijven. Bedankt Marja dat ik je hierbij mag coachen!

Eveline
Coach van Marja

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer