Arissa Koopman 39 Jaar uit Brummen

De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*

Vanaf mijn puberteit heb ik eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, niet in een ernstige vorm, maar ik had hier wel aanleg voor. Langzamerhand is het er eigenlijk bij in geslopen en door omstandigheden ben ik meer gaan emotie-eten!

Een aantal jaren geleden had ik voor mezelf besloten helemaal het roer om te gooien, mijn leven te verbeteren. Ik dacht: ik ga stoppen met roken en daarna gezond eten. Mede doordat ik heel erg last van mijn voeten en knie kreeg, ben ik hiervoor naar het ziekenhuis gegaan en van mijn knie een CT scan gemaakt, hieruit bleek dat ik al artrose heb. Te jong om een nieuwe knie te plaatsen, advies van de chirurg was om iets te doen aan mijn levensstijl. Toch ben ik uiteindelijk nog 2 jaar bezig geweest om een manier te zoeken die het best bij mij past.

Ik heb vele ups-and-downs gekend. Voor de buitenwereld probeerde ik dit zoveel mogelijk te verbergen door altijd goedlachs door het leven te gaan, maar eigenlijk was ik helemaal niet gelukkig met mezelf. De allereerste gedachten is om te Googlen welke mogelijkheid het beste bij me zou passen. Hierdoor kwam ik al snel in een cirkel terecht, de één zegt dit, de ander zegt dat.

Op een gegeven moment ben je eigenlijk ten einde raad, omdat er zoveel te lezen valt op het gebied van een gezonde levensstijl. Het moet echt bij je passen. Je moet je als persoon afvragen wat wil je, hoe ga ik verder en wat is je doel voor de toekomst. In mijn geval was dit absoluut een gezonder en ander leven!

Uiteindelijk ben ik via, via en ook door het advies van o.a. mijn collega in contact gekomen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik wilde graag aan mijn levensstijl gaan werken. Ik vond dit ook heel erg belangrijk.

PowerSlim sluit persoonlijk heel goed aan bij mij omdat ik mijn levensstijl hiermee leerde aan te passen en ik wilde leren om in de toekomst ook in balans te blijven. Dat ik elke week naar mijn coach ging was voor mij de stok achter de deur waar ik naar opzoek was.

PowerSlim in één woord: ongelooflijk! Het voordeel is dat je juist meer gaat eten, 6 keer per dag om de 2,5 uur met heerlijke producten. Niet minder eten maar anders, gezonder, vaker en gevarieerder. Het was voor mij daarom goed vol te houden. Je wordt je juist bewust van welke producten je beter kan laten staan en wat je daarvoor in de plaats kan nemen.

Het contact met mijn coach verliep heel goed, bij raad en daad was zij altijd beschikbaar!

Ik voel me veel beter en positiever. Nu besef ik pas in welke negatieve spiraal ik eigenlijk was beland, hoe ver ik eigenlijk al in mijn schulp gekropen was en hierdoor erg onzeker was geworden. Ik krijg nu zoveel positieve reacties, dat doet me erg goed!

In de toekomst weet ik dat ik niet meer terug zal vallen in mijn oude gewoontes doordat ik heb geleerd bewuste voedingskeuzes te maken.  

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer