Karin Pauw, 50 Jaar uit Woerden

"De meeste winst haal je uit het feit dat je jezelf veel beter voelt!*"

Ik ben Karin Pauw, 48 winters jong en inmiddels in de Balance fase terecht gekomen van het PowerSlim programma. Vol trots kan ik zeggen dat ik met behulp van Powerslim en mijn coach mijn doel heb bereikt.

Vijf jaar geleden stopte ik met roken, ook belandde ik twee jaar geleden in de overgang waardoor ook mijn lichaam veranderde. Er kwam steeds een beetje meer Karin bij en opeens had ik daar genoeg van. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik vond dat het tijd was om gezondere keuzes te gaan maken. 

Beauty-Smart volgde ik al een tijdje op Facebook. Ik had daar meerdere goede resultaten van gezien en ik besloot een mailtje te sturen naar Annemarie. Als ik mijn levensstijl ga aanpassen, dan graag onder begeleiding. Toen ik bij de eerste afspraak bij Annemarie op de weegschaal moest staan schrok ik van de resultaten. De knop ging totaal om. Mijn eerste doel was dat ik mijn kleding weer vol zelfvertrouwen kon gaan dragen. Dat is nu dus uitgelopen op een compleet nieuwe garderobe, haha!

Wat ik fijn vind aan het Powerslim programma is dat je heerlijk eten kan combineren met een gezonde levensstijl. En iedereen die mij een klein beetje kent weet dat ik van lekker eten houd. Dat staat als een paal boven water. Ik vond de producten erg lekker en vooral makkelijk. Ik heb zoveel mogelijk producten uitgeprobeerd waardoor je vanzelf merkt welke je favorieten zijn. Absolute winnaar en favoriet is de intense chocolade reep wat mij betreft. Daarnaast heb ik heel erg moeten wennen aan 6 keer per dag eten! Op het begin vond ik dat erg vaak, toen dat eenmaal in mijn systeem zat ging he vanzelf. Ik had ook altijd een extra tussendoortje in mijn tas voor onvoorziene oponthoud. Waardoor ik echt altijd om de 2,5 uur iets kon eten. Ik bereidde mijn dag ook altijd voor. De avond ervoor legde ik alle tussendoortjes en mijn lunch klaar. Dat vond ik makkelijk.

Ik vond het erg leuk om met de mogelijkheden van koolhydraatarm eten zo uitgebreid mogelijk te koken en snacks te verzinnen. Ik hou enorm van “snaai tafelen”: allerlei lekkere, kleine hapjes op tafel zetten en dit dan samen met vrienden of familie te delen. Deze mogelijkheden waren er met de tips van mijn coach Annemarie en ideeën van mijzelf. Top!

De complimenten vliegen dagelijks om mijn oren, geweldig leuk om te ervaren en mee te maken. Terwijl ik mijzelf er altijd mooi en verzorgd uit vond zien, de meeste winst haal je uit het feit dat je jezelf veel beter voelt. Heerlijk toch!

Annemarie
Coach van Karin Pauw

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer